KOBI IMA NEPRAVEDNU PREDNOST: Evo zašto Brajant svakog dana zove Stivena Spilberga
Foto: Reuters

Ušao u šou biznis

KOBI IMA NEPRAVEDNU PREDNOST: Evo zašto Brajant svakog dana zove Stivena Spilberga

Košarka -

Penzionisana zvezda NBA lige Kobi Brajant dobija savete od Stivena Spilberga, Džej Džej Abramsa i Džerija Brukhajmera pošto je energiju s profesionalne košarke preusmerio na svoju izdavačku i produkcijsku kompaniju.

Mesec dana nakon što je napustio NBA, zvezda Los Anđeles lejkersa ima novu rutinu.

"Ustajem rano i vežbam. Onda idem u kancelariju", rekao je Brajant u intervjuu.

Većinu dana provodi na razmatranju ideja sa deset zaposlenih u kompaniji "Kobi inkorporejtid" (Kobe Inc), ali i zove prekaljene holivudske majstore za savete.

"Mislim da je to nepravedna prednost. Mogu okrenuti telefon i pričati s njima i postavljati im pitanja: ' Šta misliš o ovoj priči? Šta fali?' I onda oni sitničare oko svakog pojedinog detalja, što ja volim", rekao je Brajant.

Kobi je rekao da oni cene ono što je radio 20 godina, kao što i on ceni šta su oni radili.

"Iako su discipline različite, posvećenost i obraćanje pažnje na detalj je potpuno ista. Tako da i kada Stiven Spilberg počne da priča filmskim jezikom i ja ne mogu da razumem nijednu prokletu stvar, ipak shvatam srž, suštinu onoga što priča", rekao je Brajant.

Njegova kompanija sada radi film dužine od tri do pet minuta na osnovu pesme "Draga košarka" kojom je najavio svoje povlačenje. Na filmu radi dugogodišnji Diznijev animator Glen Kin, dok je muziku napisao Džon Viljams koji je sarađivao na mnogim Spilbergovim filmovima, ali i komponovao čuveni "Imperijalni marš" iz "Ratova zvezda".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track