Najnovije vesti

EMOTIVNO: Predsednik CSKA poslao pismo bivšem selektoru Srbije
Foto: ABA Liga

Dirljivo

EMOTIVNO: Predsednik CSKA poslao pismo bivšem selektoru Srbije

Košarka

Predsednik Košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Andrej Vatutin uputio je pismo Dušanu Ivkoviću, povodom odluke da proslavljeni stručnjak stavi tačku na trofejnu trenersku karijeru.

U pismu, koje se nalazi u nastavku teksta se izražava velika zahvalnost Ivkoviću za urađeno tokom boravka na klupi CSKA, a predsednik Vatutin je veoma emotivno govori i o sećanjima na trenutke sa Ivkovićem.

od srca bih želeo da izrazim divljenje i poštovanje prema Vama, i kao treneru i kao čoveku. Vaša odluka da okončate trenersku karijeru prizvala je mnoga sećanja ali i emocija. Niko od nas u CSKA neće zaboraviti Vaš uticaj na to da moskovski CSKA postane istinska evropska sila. Za mnoge od nas Vi niste samo trener, već učitelj, mentor, prijatelj! I, kao i svaki navijač, iskreno se divimo i slavimo sve što ste uradili tokom neverovatne karijere.Mogao bih lako da napomenem mnoge titule i priznanja, mogao bih da da kažem mnogo lepih reči o Vašem trenerskom umeću i stilu. Ali, postoji jedno dostignuće koje je možda važnije od titula. Mnogi ljudi širom sveta, igrači, treneri, menadžeri, ponosni su što pamte životne lekcije koje ste im podarili.Voleo bih da Vam kažem "hvala" još jednom u ime svih iz CSKA i da poželim Vama i vašoj porodici dobro zdravlje i sve najbolje u životu posle košarke. I, molim Vas da ne zaboravite da ćete uvek biti veoma poštovan i veoma drag gost u Moskvi.

Iskreno Vaš,Andrej Vatutin", stoji u pismu koje je na društvene mreže postavio Miodrag Ražnatović.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...