(FOTO) KOŠARKAŠI SRBIJE SE IGRALI SA DECOM: Teodosić primao koševe, sladoled boljem od Markovića
Foto: Saša Pavlić

Nova misija

(FOTO) KOŠARKAŠI SRBIJE SE IGRALI SA DECOM: Teodosić primao koševe, sladoled boljem od Markovića

Košarka -

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić otvorio je na Srebrnom jezeru prvu od pet ovogodišnjih smena kampa Teo4.

1 / 23 Foto: Saša Pavlić

Društvo su mu pravili reprezentativci naše zemlje, bivši i sadašnji saigrači, koji su na tri terena igrali "1 na 1" sa kamperima.

Voditelj programa Ivan Ivanović, je u jednom momentu prozvao Teodosića, da ne igra odbranu (primio je nekoliko koševa), a onda se Miloš naljutio:

"Ko ne igra odbranu", pitao je Teodosić i počeo da deli rampe, dok su se na drugim koševima mališani (u prvoj smeni ima ih 124 u smeni) nadmetali sa Stefanom Markovićem.

Sa obzirom na to da zamenik kapitena Srbije važi za sjajnog defanzivca, prvi kamper koji je uspeo da mu da koš je posle desetak minuta igre dobio sladoled.

"Nismo mogli da verujemo da će ovako da izgleda kamp, objekti... Uradili smo za manje od godinu dana veliki posao. Ovo je izuzetno važan dan za mene. Ovakvih kampova treba više Srbiji ne samo u košarci, nego u svim sportovim", rekao je Teodosić.

Došli su Miloševi saigrači Nenad Krstić, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Stefan Marković, Bogdan Bogdanović... "Umesto da su na moru, došli su na kamp, veliko hvala mojim drugovima i saigračima". Neizbežno je pitanje o Olimpijskim igrama u grupi u kojoj su košarkaši Srbije, a pored njih Australija, Venecuela, Kina, SAD i Francuska?

"Imao sam tri cilja ove godine. Da osvojim Evroligu, odemo u Rio i otvorim kamp. Ostvario sam ih. Plasamnom na Olimpijske igre otvorio se i četvrti cilj. Zadovoljni sa grupom imamo kvalitet da igramo sa svima", rekao je Teodosić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track