RAZDVOJENI: Nikola Peković putuje u Ameriku bez žene!
Foto: Ap

Ostavlja suprugu u Crnoj Gori

RAZDVOJENI: Nikola Peković putuje u Ameriku bez žene!

Košarka -

Posle porodičnih problema i gubitka bebe sredinom avgusta, Nikola je odlučio da se na neko vreme razdvoji od Violete i da u Minesotu ode sam

Nikola Peković uskoro će otputovati u Ameriku zbog obaveza prema klubu u kojem igra košarku, ali sa njim neće ići supruga Violeta Milinković, s kojom je u braku tek nekoliko meseci, saznaje Kurir.Posle porodičnih problema koje su za kratko vreme imali, a posebno nakon gubitka bebe sredinom avgusta, proslavljeni košarkaš rešio je da sam otputuje na drugi kontinent kako bi se odmorio od napornog perioda.

- Nikola mi je nedavno rekao da u septembru ide za Ameriku jer uskoro počinje NBA sezona, pa mora da ide na finalne preglede i da počne pripreme u Minesoti. Smatra da će mu poslovne obaveze malo skrenuti pažnju s problema i teškog perioda, pa je zato odlučio da je najbolje da Violeta ne ide s njim, već da ostane u Pljevljima. Oboje su teško podneli gubitak bebe pa se nada da će im razdvojenost pomoći da prebrode krizu - rekao nam je izvor blizak košarkašu.

18. jun 2016... Poslednja zajednička fotografija sa svadbe
18. jun 2016... Poslednja zajednička fotografija sa svadbe

Podsetimo, Nikola i osam godina starija Violeta zabavljali su se od sredine prošle godina, da bi se već u julu ove godine venčali u jednom hotelu u Bečićima. Nekoliko dana nakon glamurozne svadbe saznalo se da je Pekovićeva supruga u drugom stanju i da beba treba da se rodi na proleće. Nažalost, mesec dana kasnije lekari u Pljevljima su im na Violetinom rutinskom pregledu saopštili da ne čuju bebine otkucaje srca. Bračni par se od tada maltene nije ni viđao, jer je Nikola letovao u Budvi bez žene, a sada odlazi preko okeana opet bez nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track