DANIJEL PEJDŽ ZA KURIR: Moja kuća je cela crveno plavo bela
Foto: Kurir

PRAVI HIT Zavirite u dom košarkašice

DANIJEL PEJDŽ ZA KURIR: Moja kuća je cela crveno plavo bela

Košarka -

Amerikanka koja s ponosom nosi dres Srbije samo za čitaoce Kurira otvorila je vrata svog doma, koji je potpuno u znaku Srbije, zemlje koja je ušla u njeno srce

Kod mene je sve u znaku Srbije - od zastave, koja se nalazi na ulazu u kuću, preko toga da smo svi u majicama sa oznakama Srbije. Evo, čak i kuca najviše voli da je ogrnuta srpskim obeležjima, uz osmeh nam je poručila Danijel Pejdž iz rodnog Kolorada.

Amerikanka s ponosom nosi dres, majicu i zastavu Srbije. Ne samo kad je na parketu već i van njega. Ljubav prema našoj zemlji širi u Monjumentu, mestu pored Kolorada.

- Morala sam tri kofera da odvojim samo za stvari sa srpskim obeležjima. Dobijala sam ogromnu podršku od mojih prijatelja odavde, pa je red da im se odužim. Mnogo su ih obradovale majice iz Srbije - kaže nam Danijel.

Sjajna košarkašica je samo za čitaoce Kurira na fotografijama pokazala kako izgleda njen porodični dom. Svi članovi domaćinstva, od bebe do psa, imaju na sebi nešto srpsko. Posebno je interesantna olimpijska zastava s velikim brojem poruka. Naime, Danijelini prijatelji iz Kolorada spremili su zastavu kao poklon za nju po povratku sa Olimpijskih igara. Nekoliko desetina emotivnih poruka sačekalo je našu košarkašicu, koja je bila oduševljenja ovakvim gestom.

Za divljenje je ljubav koju ova Amerikanka gaji prema Srbiji, i to svakog dana. Na kraju priče iz Kolorada nam je poručila da jedva čeka ponovni dolazak u našu zemlju za mesec dana, kad će igrati u kvalifikacijama za EP.Tekst o Danijel ne može da se završi bez pominjanja jedne osobe - Marine Maljković. Dama koja predvodi naše košarkašice zaslužuje veliki naklon zbog odluke da dovede ovakvu devojku u naš državni tim. Bravo, Danijel(a). Bravo, Marina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track