DŽIKIĆ O DOLASKU FUDBALERA U PIONIR Onaj ćelavi ih sve doveo,  nervira me, viče mi: Udaraj s krila!
Foto: Fonet

U svom stilu

DŽIKIĆ O DOLASKU FUDBALERA U PIONIR Onaj ćelavi ih sve doveo, nervira me, viče mi: Udaraj s krila!

Košarka -

Košarkaši Partizana su u derbiju 3. kola ABA lige savladali Cibonu (87:81) i tako zadržali maksimalan učinak na startu regiomnalnog nadmetanja.

Trener Partizana Aleksandar Džikić posle meča je istakao: "Cibona nas natrala da damo sve od sebe, dobar su tim. Imaju NBA igrača Žižića.Naš plan nije bio da se Šakić naigra. Nisam zadovoljan oscilacijama. Lepo je igrati pred punim Pionirom", istakao je strateg crno-belih.

Džikić je potom dodao:

"Mislim da nismo u pravoj formi, ali bićežo. Treba nam vrene. Bilje 3 0 nego 0 3... Borimo se, a sve dok se borimo, zadovoljan sam. Dobojaćemo i gubićemo. Ako neko misli da je to alibi, baš me briga." On je potom upitan da li se plaši dobrog starta?

"Nije utakmica pitanje života i smrti jer bih da jeste, umro mnogo puta."Džikić je imao i komentar na dolazak fudbalera Partizana, koji su meč gledali zajedno sa trenerom Markom Nikolićem "Onaj ćelavi (trener Marko Nikolić, prim. aut) je doveo sve fudbalere, a sad moram da mu vraćam. Nervira me, viče mi igraj s krila....ćelavom ću da vratim...šalim se, super je što su došli fudbaleri."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track