SIN DRAGAN O SUKOBU SA RADONJIĆEM: Evo šta se zaista desilo na Zvezdinoj utakmici
Foto: Dado Đilas I Saša Pavlić

Glumac potpuno iskreno

SIN DRAGAN O SUKOBU SA RADONJIĆEM: Evo šta se zaista desilo na Zvezdinoj utakmici

Košarka -

Glumac Dragan Okanović govorio je za kurir.rs šta se zaista dešavalo u finišu utakmice Crvene zvezde i Darušafake u utakmici 1. kola Evrolige.

Kako su pojedini mediji preneli glumac Nenad Okanović, poznat po ulozi sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", u završnici meča odigranog u hali "Aleksandar Nikolić", dotrčao do klupe Crvene zvezde i salvama uvreda napao trenera Dejana Radonjića.

Dan kasnije kada su se strasti stišale Okanović priznaje da su teške reči pale u navijačkom zanosu.

"Nisam vređao Radonjića, jer pre svega imam veliko poštovanje prema čoveku koji je Zvezdu uveo u Top 8. Što se tiče pomenute situacije, malo sam burnije reagovao, ironično sam aplaudirao i rekao "Bravo majstore", iznervirao sam se zato što gubimo", opisuje situaciju u finišu meča Okanović i dodaje da je bilo verbalnog sukoba, ali ne sa trenerom Radonjićem.

"Verbalni duel sam imao sa Gačevićem, jer je on odreagovao na moju nervozu. Razmenili smo par reči i to je to. Nisam imao nameru nikoga da vređam. Čuo sam se i sa Davorom (Davor Ristović, direktor KK CZ) i Igorom (Igor Vujčin, pr KKCZ) i izvinio se za moje ponašanje", rekao je Okanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track