Dejan Radonjić: Plakao sam zbog Brkića
Foto: Saša Pavlić

Zvezdin trener bio harisov cimer

Dejan Radonjić: Plakao sam zbog Brkića

Košarka -

Mi smo tih godina pred svaki meč u Podgorici išli u karantin u hotel „Crna Gora“. Ja sam od kuće krenuo prema hotelu i zazvonio je telefon. Stigla je ta užasna vest iz Beograda, rekao je Radonjić

Na jučerašnji dan pre tačno 16 godina preminuo je Haris Brkić. Tuga i bol nisu napustili prijatelje legendarnog košarkaša, koji je bio cimer i veliki prijatelj aktuelnog trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića.- Plakao sam kad sam čuo vest da je Brkić ubijen. Mi smo tih godina pred svaki meč u Podgorici išli u karantin u hotel „Crna Gora“. Ja sam od kuće krenuo prema hotelu i zazvonio je telefon. Stigla je ta užasna vest iz Beograda. Kad smo došli u hotel, svi su pričali o tome. Bilo je užasno, za mene stvarno težak trenutak, koji će po lošem ostati u sećanju do kraja života - pričao je Radonjić za portal Telegraf.rs.

Trener Crvene zvezde rekao je da su njih dvojica u Podgorici živeli u istoj zgradi i da su se intenzivno družili:- Haris je bio sjajan momak. Imao sam prilike da igram s njim. Viđali smo se i češće od toga jer smo živeli u istoj zgradi, dva ulaza pored.M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track