BRANKO LAZIĆ SRCE CRVENO-BELIH: Zvezdina mašina na Lazin pogon!
Foto: Euroleauge

Igračina

BRANKO LAZIĆ SRCE CRVENO-BELIH: Zvezdina mašina na Lazin pogon!

Košarka -

Fenomenalna serija Crvene zvezda nastavila se u Kaunasu! Posle pobeda nad Realom i CSKA, crveno-beli su razbili i Žalgiris! Sva ta tri velika trijumfa ostvarena su s dvocifrenom razlikom.

Protutnjali su izabranici Dejana Radonjića kroz Litvaniju, domaći tim nije nijednog momenta bio ravnopravan rival srpskom prvaku. Na semaforu je u jednom momentu stajalo nestvarnih 22:50, pa je tako konačnih 16 razlike za Zvezdu još i dobar rezultat za Žalgiris.

Pobednički selfi... Lazić i ekipa
Pobednički selfi... Lazić i ekipa

Najbolju igru od početka sezone prikazao je Branko Lazić, nezamenljiv deo crveno-belog tima. Iskusni bek priznao je da nije očekivao baš toliko ubedljivu pobedu.- Svako da smo verovali u trijumf, ali nismo mislili da će biti ovako ubedljivo - rekao je Lazić.Pre nešto više od mesec dana Žalgiris je pobedio Crvenu zvezdu u Pioniru, a osveta je stigla, i to s kamatom.

Peti putRADONJIĆ NAJBOLJI TRENER U EVROLIGIEvroliga je za najboljeg trenera 16. kola proglasila Dejana Radonjića. Sjajni stručnjak tako je peti put u karijeri proglašen za trenera kola u elitnom evropskom takmičenju. Kreator uspeha Zvezde vodi već četvrtu sezonu tim u Evroligi i ima skor od 34 pobede i 43 poraza. Samo tri tima još nisu pala pred crveno-belima, a reč je o Olimpijakosu, Fenerbahčeu i Darušafaki.

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track