Košarkaši Zvezde zovu "Delije"

Neka Pionir ceo bude crveno-beo

Košarkaši Zvezde zovu "Delije"

Košarka -
Košarkaši klub Crvena zvezda Beograd, pozvao je navijače da odeveni u boje kluba u petak ispune dvoranu Pionir i tako pruže podršku izabranicima trenera Svetislava Pešića u finalnoj seriju domaće Superlige

Košarkaši klub Crvena zvezda Beograd, pozvao je navijače da odeveni u boje kluba u petak ispune dvoranu Pionir i tako pruže podršku izabranicima trenera Svetislava Pešića u finalnoj seriju domaće Superlige.

"Podrška najvernijih Zvezdinih pristalica je u petak neophodnija nego ikad, zato pozivamo navijače da u Pionir dođu odeveni u crveno-belo. Na taj način želimo da pokažemo svojevrsno jedinstvo, stvorimo ambijent za pamćenje, vrhunsku atmosferu i svu pozitivnu energiju sa tribina usmerimo na košarkaše u crveno-belim dresovima da pruže maksimum i zabeleže pobedu.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da navijaju fer i sportski, bodre voljeni klub i poštuju protivnika i tako još jednom pokažu kulturu navijanja i po ko zna koji put dokažu da su najbolji navijači na svetu. Neka Pionir ceo bude crveno-beo", navodi se u pozivu, kluba sa Malog Kalemegdana.

Finalna serija plej ofa, počela je u utorak kada je Partizan savladao Crvenu zvezdu Beograd 92:83 i u seriji koja se igra do tri pobede poveo sa 1:0.

Košarkaši Crvene zvezde Beograd, poslednji put su podršku pune dvorane imali na pripremnom meču sa Bajernom, igranom septembra prošle godine. Pogledajte kako je tada bilo u Pioniru.

http://www.youtube.com/watch?v=8os2R9UTC4U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track