Večiti za titulu: Kao da je odlučujuća

Večiti za titulu: Kao da je odlučujuća

Košarka -
Pred treću utakmicu finala plej-ofa košarkaši Partizana i Zvezde ubeđeni da će povesti sa 2:1
Korak ka tituli.
Košarkaši Partizana, oslabljeni neigranjem plejmejkera Dominika Džejmsa, još ranije i izostankom Raška Katića, pokušaće večeras u Pioniru (20.00, RTS) da uz pomoć navijača održe prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Mladi bek Danilo Anđušić nada se da njegova ekipa neće ponoviti greške iz prošle utakmice.
- Imali smo mnogo izgubljenih lopti i dozvolili smo rivalu previše skokova. Daćemo sve od sebe da pobedimo i tako vratimo prednost u ovoj seriji - rekao je Anđušić.
Na poslednjoj konferenciji za medije treneru Crvene zvezde Svetislavu Pešiću nisu bili potrebni novinari. Ključna pitanja, ali i odgovore, pred treću utakmicu finalne serije plej-ofa iznosio je on.
- Da li želimo da ponovo pobedimo Partizan? Da, želimo. Da li imamo argumente za to? Mislim da imamo. Partizan je pod pritiskom, mora da dobije po svaku cenu uz pomoć svojih navijača. U mojoj ekipi postoji tenzija, ali ona pozitivno deluje na ekipu - rekao je Pešić.
Direktor Superlige Predrag Bojić zbog komentara na račun suđenja kaznio je stratega crno-belih Vlada Jovanovića sa 100.000 dinara. S druge strane, ponašanje navijača koštaće Zvezdu 110.000 dinara.

Sledeća u ŽeleznikuCrveno-beli su juče i zvanično saopštili odluku kluba da se četvrta utakmica finalne serije Agroživ Superlige odigra u sali u Železniku. Na ovakav potez zvezdaši su bili prinuđeni jer se u petak 15. juna u Pioniru odigrava meč odbojkaškog gran prija između ženskih reprezentacija Srbije i Argentine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track