DEJAN RADONJIĆ PRED BUDUĆNOST: Očekujem njihovu reakciju, ali i naš odgovor
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Zvezdin težak ritam mečeva

DEJAN RADONJIĆ PRED BUDUĆNOST: Očekujem njihovu reakciju, ali i naš odgovor

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će ekipa moći da se izdigne iznad teškog ritma utakmica i u Podgorici protiv Budućnosti završi posao oko plasmana u finale ABA lige.

"U drugi meč protiv Budućnosti ulazimo posle izuzetno napornog ciklusa, koji datira još iz perioda pre nego što smo odigrali prvu utakmicu u Beogradu. Imali smo dva evroligaška meča u kratkom roku, pokušaćemo da se u tim okolnostima pripremimo. Očekujem reakciju Budućnosti posle svih dešavanja koje su imali u timu", rekao je Radonjić.

Crveno-beli posle prvog meča vode sa 1:0 i u Podgorici imaju prvu meč loptu za finale.

"Nadam se da ćemo moći energetski da odgovorimo u ovom meču, da kvalitetne elemente u igri Budućnosti iskontrolišemo i iznesemo situaciju u našu korist u pozitivnom smislu", poručio je nekadašnji košarkaš i trener Budućnosti.

Dobra vest za prvaka Srbije i Jadrana je da će u Crnoj Gori biti u kompletnom igračkom kadru.

"Situacija je kompleksna činjenicom da su pojedini igrači dugo odsustvovali i da sada kroz kratak period moramo da ih vraćamo i dovodimo u bolji status, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe da na uvek teškom terenu dođemo do dobrog rezultata", navodi Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti.

"Dobro se poznajemo, Budućnost je imala sedam dana da se dobro pripremi, a očekujem i da će reagovati na promene u timu. Iza nas je zaista težak i naporan period sa mnogo utakmica, ali moramo da budemo čvrsti, da odigramo borbeno, maksimalno skoncentrisano i to na teškom terenu u Morači", rekao je Lazić.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 20 sati.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track