Pomoć za šampione

(KURIR TV) TRIGLAV OSIGURANJE UZ KOŠARKAŠE SRBIJE: Partnerstvo za nove asove i medalje

Košarka -

U susret novim izazovima muške seniorske reprezentacije ovoga leta, u beogradskom hotelu »Marriott«, potpisan je novi ugovor o sponzorstvu između Košrkaškog saveza Srbije i Triglav osiguranja Beograd.

1 / 3 Foto: KSS

Dvogodišnji aranžman podrazumeva generalno sponzorstvo muške seniorske reprezentacije, naslovno sponzorstvo Kadetske lige Srbije i sponzorstvo Roda »3 na 3« prvenstva Srbije.„Biti na čelu kompanije koja je „Ponosni sponzor naših košarkaša“ čini veliku čast i zadovoljstvo. Biti ponosan na nekoga znači verovati mu, poznavati ga i biti mu blizak, biti iskren prijatelj. Saradnja sa Košarkaškim savezom Srbije razvila se iznad klasičnog poslovnog odnosa i postala je iskreno partnerstvo koje smo danas potvrdili potpisivanjem ugovora na još dve godine. Na ovaj način, Triglav osiguranje, uz konstantno napredovanje i rast na poslovnom planu, nastavlja i svoju misiju društveno odgovorne kompanije koja strateški ulaže u institucije sporta od značaja za našu zemlju.“, rekao je Dragan Marković, Predsednik izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd.

KSS i Triglav, Dragan Marković, Triglav, Foto: KSS
KSS i Triglav, Dragan Marković, Triglav, Foto: KSS

„Srećni smo što nastavljamo uspešnu saradnju sa Triglav osiguranjem, koja traje od 2015. godine i krunisana je odličnim rezultatima – naši seniori su četvrti u Evropi i srebrni na Olimpijskim igrama u Riju. Nadamo se da ćemo već na Evropskom prvenstvu u septembru i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zajedno ostvariti još bolje rezultate. Hvala Triglav osiguranju što prepoznaje kvalitet i što je uz nas i podržava srpsku košarku.“, izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije, gospodin Predrag Danilović.

KSS i Triglav, Foto: KSS
KSS i Triglav, Foto: KSS

Čelnici Košarkaškog saveza Srbije i Triglav osiguranja Beograd složili su se da je ovo nastavak uspešne i dugoročne partnerske saradnje koja će za cilj imati promociju košarke i sporta uopšte, ali i promociju Srbije van njenih granica – u Evropi i svetu. Prva naredna prilika za to biće Eurobasket 2017 koji počinje za nekoliko meseci.

KSS i Triglav, Foto: KSS
KSS i Triglav, Foto: KSS

Dejan Tomašević o saranji KSS i "Triglava"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track