VRŠAC DOČEKUJE SPARTAK Minčev: Ekipa smo sa pobedničkim karakterom
Foto: KLS

Košarkaška liga Srbije

VRŠAC DOČEKUJE SPARTAK Minčev: Ekipa smo sa pobedničkim karakterom

Košarka -

Od pet dosadašnjih superligaških utakmica Vršani su tri puta bili nadomak pobede, ali su uvek, volšebno, ostajali praznih šaka. Porazi su još bolni zbog činjenice da su dolazili posle bolje igre u najvećem delu meča i zbog toga su izabranici trenera Đokića maksimalno koncentrisani na predstojeći meč sa Spartakom.

Jordan Minčev je u poslednje dve utakmice konačno svoj raskošan talenat stavio u službu kolektiva i bio jedan od najzapaženijih u timu Vršca protiv Crvene zvezde i Dinamika. Mladi bugarski internacionalac optimista je uoči meča sa Spartakom.

'Za svaku utakmicu se spremamo kao da je najvažnija. Tako će biti i za Spartak. Izgubili smo prethodnih pet mečeva, ali u većini nismo bili bili slabiji protivnik. Ipak smo ekipa sa pobedničkim karakterom, to smo dokazali ove sezone. Želja mi je da konačno našim navijačima donesemo pobedu u Superligi, rekao je Minčev.'

U većini utakmica u kojima je Vršac tokom sezone imao imperativ pobede Minčev nije uspeo da se nametne. Mladi Bugarin je otvorio dušu i rekao zbog čega.

'Potrebno mi je da budem pet – šest minuta u igri da se oslobodim i tada mogu da pružim ono što umem i što se očekuje od mene. Protiv Zvezde i Dinamika dobio sam minute koji su mi potrebni, trudio sam se da uzvratim na pravi način' - zaključio je Minčev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track