(VIDEO) SRAMNO PONAŠANJE SINA TRENERA KLIPERSA Ostin Rivers ponizio Srbina: Ko je taj Teo?
Foto: Profimedia, Dado Đilas

Američki košarkaš pravio predstavu pred novinarima

(VIDEO) SRAMNO PONAŠANJE SINA TRENERA KLIPERSA Ostin Rivers ponizio Srbina: Ko je taj Teo?

Košarka -

Košarkaš LA Klipersa i sin trenera Doka Riversa pravio predstavu pred američkim novinarima tvrdeći da ne zna ko je Miloš Teodosić

Lupio pa ostao živ!

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Ostin Rivers nije imao pojma ko je Miloš Teodosić, iako će naredne sezone igrati zajedno u tom NBA timu.

Najbolji u Evropi

Nadobudni Amerikanac bio je zbunjen kada ga je novinar pitao šta očekuje od srpskog reprezentativca, iako je njegov otac Dok Rivers, trener kluba iz Los Anđelesa, insistirao na Teodosićevom dolasku. Očigledno da Rivers stariji nije obavestio sina s kim će igrati sledeće sezone, odnosno da se radi o najboljem evropskom košarkašu.

- Ko, ko? Ko je taj? - kratko je odgovorio Rivers junior i nastavio da priča kao da se ništa nije dogodilo:

- Bićemo dobar tim, očekujem da igramo dobro, tu su Patrik Beverli i Sem Deker, iako nam je Kris Pol otišao u Hjuston. Baš zbog toga mislim da će u našim duelima biti dosta vatre.

Sklon incidentima

Inače, košarkaš LA Klipersa poznat je po svom nadobudnom i prepotentnom ponašanju. Baš zbog toga nije omiljen kod navijača kluba. Američki novinari pišu da je mlađi Rivers sklon incidentima i da nije dobar za atmosferu u ekipi. Za razliku od Ostina Riversa, košarkaš Klipersa Patrik Beverli sa oduševljenjem je primio vest da će s Milošem Teodosićem igrati za isti klub, kao što je to bio slučaj u Olimpijakosu pre sedam godina.

VEČERA S DOKOM I GRIFINOM

Miloš Teodosić trenutno je u Los Anđelesu sa suprugom, poznatom glumicom Jelisavetom Orašanin. Njih dvoje su bili na zajedničkoj večeri s trenerom Dokom Riversom i kapitenom Klipersa Blejkom Grifinom. Kada je zvanični deo večere bio gotov, trener se pozdravio sa košarkašima i otišao, da bi Teo, Jelisaveta i Grifin nastavili razgovor u opuštenijoj atmosferi u obližnjem kafiću.

Kurir.rs/Milan Nastić, Foto: Dado Đilas, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: 2cm kobnih za Španovićevu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track