MISTERIOZNA BOLEST SRBINA: Ognjen Jaramaz izašao iz bolnice
Foto: Saša Pavlić

AMERIKA

MISTERIOZNA BOLEST SRBINA: Ognjen Jaramaz izašao iz bolnice

Košarka -

Lekari nisu uspeli da ustanove zbog čega je Ognjen iscrpljen, kaže za Kurir izvor blizak Jaramazu.

Mladi srpski košarkaš Ognjen Jaramaz pušten je iz bolnice u Orlandu, gde je proveo nekoliko časova na ispitivanjima zbog malaksalosti.

Momak koji je imao sjajnu sezonu u ekipi Mega Leks, a potom bio i na širem spisku reprezentacije Srbije kod selektora Aleksandra Đorđevića, nalazi se u Americi, gde igra letnju NBA ligu za Njujork Nikse, koji su ga draftovali kao 58. pika.

Mega biser

Ognjen Jaramaz osetio je zdravstvene probleme tokom utakmice u Orlandu, pa ga je uprava Njujorka odvela u bolnicu. Razlog zbog kojeg je mladi Srbin hospitalizovan nije preciziran.

- Ognjen je izašao iz bolnice u Orlandu i sada je dobro. Oseća malaksalost, a lekari nisu uspeli da ustanove zbog čega je iscrpljen. S obzirom na to da je pušten iz bolnice, svi se nadamo da će biti dobro i da prve informacije iz Amerike, koje su govorile da ga čeka duža pauza, nisu tačne - rekao je za Kurir izvor blizak Jaramazu.

Saletov „orao”

Ognjen Jaramaz rođen je u Kruševcu pre 22 godine. Zavoleo je košarku uz oca i ujaka, koji su trenirali taj sport, dok mu se majka bavila sinhronim plivanjem. Ima starijeg brata Nemanju, koji već duži niz godina košarku igra u Poljskoj. Prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a pre dve godine s Megom je osvojio Kup Radivoja Koraća.

Aleksandar Radonić

Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mućkajte a ne lupajte glavom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track