NAJVAŽNIJA TROJKA ZA ANDRIJANIN ŽIVOT: Teodosić, Bogdanović i Raduljica napravili akciju vrednu divljenja
Bogdanović, Teodosić i Raduljica, Foto: Instagram/Miroslav Raduljica

Svaka čast

NAJVAŽNIJA TROJKA ZA ANDRIJANIN ŽIVOT: Teodosić, Bogdanović i Raduljica napravili akciju vrednu divljenja

Košarka -

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica pokrenuo je nedavno humanitarnu akciju radi prikupljanja sredstava za lečenje Andrijane Jovanović (18) kojoj je hitno potrebno 80.000 evra za operaciju tumora.

Pre nekoliko dana pokrenuta je humanitarna licitacija za večeru i druženje sa Miroslavom Raduljicom na sajtu www.sportskibazar.rs.

Pred sam kraj licitacije, desilo se nešto što niko nije očekivao, ali zaista potez vredan divljenja!

Naši proslavljeni reprezentativci i novopečeni NBA igrači, Miloš Teodosić I Bogdan Bogdanović, udruženo su ponudili najveću sumu novca na licitaciji za humanitarnu večeru sa svojim saigračem u reprezentaciji Miroslavom Raduljicom i tako obezbedili deo potrebnih sredstava za lečenje osamnaestogodišnje Andrijane Jovanović.

Oni su svojim nesebičnim gestom ukazali na važnost humanosti, potvrdili da u našoj reprezentaciji vlada porodična atmosfera i da se kolege iz reprezentacije udružuju i van terena kada je potrebno!

Takođe, Teodosić I Bogdanović su u šali prokomentarisali su da je ovo sjajna prilika da iz prve ruke čuju iskustva iz NBA lige od Miroslava Raduljice i apelovali na sve ljude da im se pridruže u akciji prikupljanja novca za izlečenje mlade Andrijane.

Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a dalje analize kod doktora donele su loše vesti koje niko nije mogao da očekuje. Umesto da oseti radost življenja na pragu punoletstva, ona je zajedno sa porodicom krenula u svoju najveću borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, samo mesec dana pred njen 18. rođendan.

Nada za Andrijanino izlečenje postoji u Italiji. Cena ovog komplikovanog zahvata iznosila bi 80.000 evra, što je nedostižna cifra za njenu porodicu.

Andrijani vreme za sakupljanje novca ubrzano ističe, i svaki vid pomoći je bitan.

Kako bi Andrijana što pre došla do ozdravljenja upišite 325 i posaljite SMS na 3030.

Ukoliko ste iz Švajcarske upisite human325 i pošaljite SMS na 455.

Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj.

Unapred hvala za uplate koje možete izvršiti na račune otvorene u fondaciji "Budi human":

Dinarski: 160-470596-26

Devizni: 00-540-0002146.9

IBAN broj: RS35160005400002146998

Fondacija EXIT je kroz humanitarnu inicijativu "Sportski Bazar" pokrenula akciju "Humanitarna večera" na sajtu www.sportskibazar.rs.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track