Parker: Zbog povrede oka u tuči, propustiću London

Karijera košarkaša je u pitanju

Parker: Zbog povrede oka u tuči, propustiću London

Košarka -
Dodatna ispitivanja su otkrila da je parče stakla u potpunosti ušlo u oko Francuza, zbog čega je malo nedostajalo da ostane bez njega

Posle teške povrede oka koju je zaradio tokom tuče u noćnom klubu u Njujorku, nastup Tonija Parkera na Olimpijskim igrama u Londonu je pod velikim znakom pitanja.

Parker je povređen kada mu je delić stakla od razbijene boce pogodio oko. Činilo se da povreda nije teže prirode pa je Parker čak održao konferenciju za novinare pre priključivanja pripremama "trikolora", ali su dodatna ispitivanja otkrila da je parče stakla u potpunosti ušlo u njegovo oko, zbog čega je malo nedostajalo da on ostane bez njega. Hitno je operisan u Parizu, ali oporavak sporo teče.

- Na zahtev San Antonija moraću da se vratim u SAD 5. jula, kako bih prošao dodatne preglede. U zavisnosti od tih rezultata znaću da li mogu da nastupim na Olimpijskim igrama ili ne. Zaista ne mogu da verujem šta mi se desilo, osam dana sam bio zaključan u svojoj hotelskoj sobi jer posle operacije nisam smeo da izlazim napolje zbog infekcije. Ipak, to je život - našao sam se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Moja karijera nije dovedena u pitanje, moram samo da sačekam da se povreda zaleči, izjavio je Parker.

Francuska će na Olimpijskim igrama u Londonu nastupati u grupi A sa Argentinom, SAD, Tunisom, kao i dve reprezentacije iz kvalifikacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track