CRNO-BELI SE PONOVILI: Evo šta spaja Partizan, Stefa Karija i Endija Mareja
Foto: KK Partizan

CRNO-BELI SE PONOVILI: Evo šta spaja Partizan, Stefa Karija i Endija Mareja

Košarka -

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da taj klub u novu sezonu ulazi sa novim konceptom i da je cilj promocija mladih košarkaša.

"Koncept se promenio. U interesu je da promovišemo mlade igrače, čiji je prosek 22 godine. To su sve mladi igrači pojačani sa dvojicom iskusnih Novicom Veličkovićem i Markom Čakarevićem. Čak su i stranci mladi. Biće dosta posla", rekao je Nikolić novinarima na promociji novog dresa.

foto: KK Partizan

Nikolić je naveo da će igre i rezultati Partizana u novoj sezoni imati oscilacije, ali da je zadovoljan mladom ekipom koju ima.

On je kao glavne favorite u Jadranskoj ligi naveo Budućnost, Cedevitu i Crvenu zvezdu.

foto: KK Partizan

Takođe, istakao je i ekipu Mege, za koju je rekao da je u prednosti u odnosu na njegov tim jer će igrati samo jedno takmičenje.

"Mega ima samo jedno takmičenje, treniraju, odmaraju se, a mi ćemo dolaziti sa puta, umorni i bez treninga. Oni će sigurno biti među pet ekipa jer imaju veliku prednost, kao nekad što je Radnički nije igrao Evropu, a ovde je pobeđivao najbolje ekipe", rekao je trener Partizana.

Partizan će generalnu probu pred početak sezone imati protiv šampiona Evrope Fenerbahčea u utorak od 18.45 u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nije realno da se suprostavimo Feneru, ali trudićemo se da budemo na nivou sa ovim mladim igračima. To će biti dobra provera pred početak sezone", rekao je Nikolić.

Partizan je u Beogradskoj areni promovisao novi dres, koji će proizvoditi kompanija "Under Armour".

foto: KK Partizan

Poslovni direktor kluba Dejan Kijanović je rekao da je izuzetno zadovoljan što je "relativno mlad, ali uspešan brend" priključio Partizanu.

foto: KK Partizan

Promociji novog dresa prisustvovali su prvotimci Partizana Mihajlo Andrić, Marko Pecarski i Tadija Tadić.

Košarkaši Partizana će sezonu početi u petak od 20.00, kada će gostovati ekipi MZT u Skoplju, u prvom kolu Jadranske lige.

Beta

Foto: KK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Prazne tribine - prednost Partizana !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track