(FOTO) CRNO-BELI U DRUŠTVU STEFA KARIJA I ENDIJA MAREJA: Gru, Nigor, Bane MVP i Neven Bošković predstavili novi dres KK Partizan
Foto: Promo/KK Partizan

Promocija svetskog brenda

(FOTO) CRNO-BELI U DRUŠTVU STEFA KARIJA I ENDIJA MAREJA: Gru, Nigor, Bane MVP i Neven Bošković predstavili novi dres KK Partizan

Košarka -

Partizan ima prioritet pred svim ostalim u životu. Barem se tako može zaključiti iz ljubavi koju prema crno-beloj boji pokazuju muzičari Dalibor Andonov Gru, Bane MVP i Igor Lazić Niggor, te maneken Neven Bošković.

1 / 3 Foto: Promo/KK Partizan

Iako je bio radni dan za koji su imali isplanirane brojne obaveze, kada su dobili poziv da učestvuju u predstavljanju novog Under Armour dresa Košarkaškog kluba Partizan, nisu ni trenutka razmišljali, već su odmah prihvatili poziv, odgodivši sve dogovorene obaveze i planove.

- Zaista se nisam dvoumio jednog sekunda kada su me pozvali da budem deo prezentacije novog dresa. Kratko sam odgovorio: Za Partizan, kad god, gde god! Dresovi su fenomenalni i moram priznati da jedva čekam prvu utakmicu u kojoj će Partizan u njima istrčati na parket – komentarisao je vatreni navijač Dalibor Andonov Gru.

Poznati navijači odigrali su i kratak basket sa košarkašima Partizana, a uprkos odlično pruženom otporu, profesionalci su na kraju ipak pobedili.

Pevač Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, uživao je u odigranom meču:

- Jako sam zadovoljan kako smo odigrali. Gru, Bane i ja se i privatno družimo i bio je pravi užitak sa njima i Nevenom zaigrati protiv prvog tima. Klub je došao na odličnu ideju da nas pozove da učestvujemo u ovom predstavljanju i mi smo, kao veliki navijači, sa ponosom i zadovoljstvom prihvatili poziv, izjavio je Niggor nakon meča.

U naredne četiri godine, košarkaši Partizana će nositi opremu svetski renomiranog proizvođač sportske opreme, kompanije Under Armour čija su zaštitna lica najbolji košarkaš sveta Stef Kari, jedan od najboljih svetskih tenisera Endi Marej i mnogi drugi.

Kurir sport

Foto: Promo/KK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: "Ja retko plačem...ali..." Oni su sinoć rasplakali Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track