(VIDEO) HRVATI ODUŠEVLJENI GROBARIMA: Ovo nismo nikada videli, a još manje doživeli! Čovek može samo da se naježi!
Foto: Kosarka24.rs

Bravo

(VIDEO) HRVATI ODUŠEVLJENI GROBARIMA: Ovo nismo nikada videli, a još manje doživeli! Čovek može samo da se naježi!

Košarka -

Navijači Partizana proslavili su 72. rođendan svog kluba na utakmici regionalne lige za košarkašice u kojoj su crno-bele dame savladale aktuelnog šampiona Hrvatske Medveščak rezultatom 65:61.

Utakmici koja je odigrana u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu prisustvovalo je više od 3.000 navijača Partizana.

Kakvu su atmosferu "Grobari" stvorili najbolje ilustruju utisci članova zagrebačkog kluba koje su poneli iz Beograda.

"Na samom početku regionalne lige naše košarkašice su doživele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna dojmova. Kao što sam najavljivala napravljen je sportski “štimung”, ali niko nije očekivao toliko navijača na tribinama. Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3.000 navijača, a to, ne da nismo nikada videli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su celu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama. Čestitamo celoj ekipi Partizana kao organizatorima utakmice, koji su nam omogućili atmosferu od koje se čovek može samo naježiti, dojmove prepičavati danima, a ono najbitnije fer-plej na terenu i na tribinama, osećali smo se kao kod kuće, kad igramo finale pred, puno, puno manje navijača!"

Košarkašice Partizana u narednom kolu u regionalnoj ligi gostuju ekipi Raguze u Dubrovniku, dok će Medveščak na put u Kraljevo.

foto: Kosarka24.rs

Kurir sport

Foto: Kosarka24.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Samo danas : "Ovo je Beč , Ovo je Srbija"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track