Alimpijević pred Budućnost: Nemamo vremena da se udubljujemo u poraz od Žalgirisa
Foto: Fonet, RTS

crveno beli se spremaju za derbi

Alimpijević pred Budućnost: Nemamo vremena da se udubljujemo u poraz od Žalgirisa

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegovi košarkaši nemaju vremena da razmišljaju o porazu od Žalgirisa i da je najvažnije da se dobro spreme za Budućnost.

"Za nas je, koliko god da je naporno, olakšavajuća okolnost u ovom trenutku da nemamo vremena da se udubljujemo u prethodnu utakmicu. Internu analizu utakmice sa Žalgirisom smo već napravili, ali najvažnije je da se oporavimo za Budućnost, jer je taj meč prioritet i već smo počeli pripreme za tu utakmicu", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Zvezda će dočekaće Budućnost u četvrtom kolu ABA lige, u kom će pokušati da zadrži maksimalan učinak.

"Budućnost sada ima oslonac u crnogorskim igračima, ali su zadržali prepoznatljiv stil. To je ozbiljan klub sa ozbiljnim namerama u ovom takmičenju. Mi jednostavno nemamo pravo da ne budemo spremni za tu utakmicu, jer smo u više navrata naglašavali šta je prioritet, a to je ABA liga", kazao je Alimpijević.

Košarkaš crveno-belih Pero Antić rekao je da su ciljevi jasni.

"Mi naše ciljeve imamo, oni su postavljeni. Nažalost, nismo dobili meč u Litvaniji, ali nam je i taj duel pokazatelj da možemo da igramo Evroligu i da se borimo sa svima. Idemo dalje, rastemo iz dana u dan, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, bićemo sve bolji. Sada nam sledi meč protiv Budućnosti, ozbiljnog rivala u ABA ligi i želimo da pobedimo", rekao je Antić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 u dvorani u Železniku.

Kurir sport/Beta, Foto:Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track