CRVENO-BELI MAKSIMALNI: Milutinov vodio Olimpijakos do pobede protiv Himkija
Foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

EVROLIGA

CRVENO-BELI MAKSIMALNI: Milutinov vodio Olimpijakos do pobede protiv Himkija

Košarka -

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su večeras na svom terenu ekipu Himkija sa 92:75 (22:20, 27:20, 25:15, 18:20) u utakmici četvrtog kola Evrolige.

Grčka ekipa je zadržala maksimalan učinak, ima četiri pobede u isto toliko duela, baš kao i Real Madrid. Himki je, s druge strane, upisao prvi poraz.

Olimpijakos je do pobede vodio srpski košarkaš Nikola Milutinov koji je meč završio sa 17 poena. Jorgos Printenzis je postigao 15, a Holis Tompson 12 poena.

U poraženom timu najbolji je bio Aleksej Šved sa 23 poena. Srpski košarkaš Stefan Marković je na terenu proveo 29 minuta, ali se nije upisao u strelce.

Olimpijakos u narednom kolu gostuje Barseloni, dok Himki ide u goste Real Madridu.

Košarkaši Milana upisali su večeras prvu pobedu u Evroligi pošto su na svom terenu pobedili Barselonu sa 78:74 (17:22, 22:17, 15:14, 24:21).

Nakon poraza od CSKA, Fenerbahčea i Real Madrida, Milano je zabeležio prvi trijumf, a isti skor nakon četiri kola ima i Barselona.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džordan Tiodor sa 19 poena, Mantas Kalnijetis je postigao 14, a Kaleb Tarevski 11 poena. Srpski košarkaš

Vladimir Micov meč je završio sa šest postignutih poena i šest skokova.

U redovima Barselone najbolji su bili Huan Karlos Navaro i Toma Ertel sa po 13 poena, dok je Pau Ribas ubacio poen manje.

Milano u narednom kolu gostuje Makabiju, a Barselona dočekuje Olimpijakos.

(Beta, Foto: EPA)

POGKLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Pogledajte poslednje sekunde utakmice i pobedu Crvene zvezde nad Makabijem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track