BEZ KAPITENA U FRANCUSKU Nikolić: Limož prilika za sticanje neophodnog iskustva
Foto: Dragan Kadić

potrebna jača odbrana

BEZ KAPITENA U FRANCUSKU Nikolić: Limož prilika za sticanje neophodnog iskustva

Košarka -

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je utakmica protiv Limožnova prilika da njegovi mladi košarkaši steknu neophodno iskustvo.

"Nova važna utakmica Evrokupa i nova prilika za moje mlade igrače da stiču neophodno iskustvo", rekao je Nikolić za klupski sajt pred utakmicu. Partizan će gostovati Limožu u četvrtom kolu Evrokupa.

Nikolić će moći da računa na Patrika Milera i Aleksandra Aranitovića, ali ne i na Novuci Veličkovića i Samarda Semjuelsa.

Veličković će odsustvovati zbog povrede, dok Semjuels ima problema sa vizom.

"To će otvoriti prostor da mlađi igrači pod košem dobiju više minuta i pokažu koliko su naučili od početka sezone. Mi ćemo kao i do sada, biti skromni, požrtvovani i pokušati da igramo modernu košarku sa dosta trčanja, ali i jaču odbranu nego što smo igrali do sada", kazao je Nikolić.

Aleksandar Aranitović je rekao da ekipa ide u Francusku dobro raspoložena i da joj je serija dobrih rezultata dala vetar u leđa.

"Žao mi je što nećemo biti kompletni, svima je jasno koliko ovom mladom timu znače kvalitet i iskustvo koje poseduju Novica i Samardo. S druge strane, nama je svaka utakmica prilika da pokažemo napredak, volju i borbu, tako da ćemo i u Limožu dati svoj maksimum. Ulogu favorita prepuštamo njima, nama neka ostane borbenost i dobar ritam sa prethodnih nekoliko utakmica", rekao je Aranitović.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 u Francuskoj.

Beta, foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li su fudbalske sudije potrošna roba za jednokratnu upotrebu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track