KVINSI MILER JASAN: Ja u Partizanu? Je..no nikada!
Foto: Saša Pavlić

Oštro odjavio crno-bele

KVINSI MILER JASAN: Ja u Partizanu? Je..no nikada!

Košarka -

Klub iz Humske navodno pokušavao da dovede bivše krilo crveno-belih, ali posle reakcije Amerikanca na Tviteru jasno je da nema ništa od senzacionalnog transfera

Proteklih dana najavljivala se prava bomba u košarkaškom klubu Partizan - dolazak bivšeg Zvezdaša Kvinsija Milera!

I dok su se navijači „večitih“, svako iz svog ugla, komentarisali mogućnost da Kvinsi pojača četu Mute Nikolića, spretni tviteraši su uhvatili Amerikančev tvit u kome je jasno stavio do znanja:

- Partizan = nikada! - uz haštag „je*eno nikada“

Kevin Džons, foto: Saša Pavlić

Nije tajna da Partizan traži krilnog igrača, koji bi uz nedavno pristiglog Samarda Semjulesa doneo dodatnu čvrstinu pod obručima. Da je crno-belima potreban takav igrač, nedavno je potvrdio i novi predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji je i najzaslužniji za dovođenje Samjuelsa. Dobro upućeni izvori tvrde da crno-beli pregovaraju s Kevinom Džonsom, Amerikancem koji je već igrao za Partizan, pa mu ne bi trebalo mnogo vremena da se uklopi.

Kevin je nastupao za Lokomotivu Kuban Saše Obradovića u Evrokupu, a vratio se za SAD. Navodno je pokušavao da pronađe angažman u svojoj zemlji, ali sada se pojavila mogućnost da se vrati u Evropu. Pričalo se da je i Crvena zvezda pokušavala da ga angažuje.

Ostao u Beogradu

SAMJUELS ZBOG VIZE NE IGRA PROTIV LIMOŽA

Partizan će večeras u meču sa Limožem u 4. kolu Evrokupa biti veoma oslabljen. Za crno-bele neće nastupiti Novica Veličković zbog povrede i Samardo Samjules, koji je imao problem sa vizom.

- Vraćaju se Miler i Aranitović. Mi ćemo, kao i dosad, biti skromni, požrtvovani. Pokušaćemo da igramo modernu košarku sa dosta trčanja, ali i jaču odbranu nego dosad - poručio je trener Nikolić.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track