TUGA! Spremao se da gleda crno-bele sa Albom i umro u Partizanovom dresu: Srce Strongmenovog oca nije izdržalo još jednu utakmicu
Foto: Facebook

TUŽNA VEST

TUGA! Spremao se da gleda crno-bele sa Albom i umro u Partizanovom dresu: Srce Strongmenovog oca nije izdržalo još jednu utakmicu

Košarka -

Milan Strogmen Jovanović podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama tužnu vest.

Strogmenov otac Ivan preminuo je u 85. godini dok se spremao da na televiziji pogleda meč između Partizana i Albe.

Ivan Jovanović sa Draganom kićanovićem, foto: Facebook

"Spremao se da gleda na TV Partizan Alba. Našli smo ga u partizanovom dresu. Umro je u 85. Imao je lep život. Bio pun energije", podelio je na društvenim mrežama tužnu vest njegov sin Milan Strogmen Jovanović.

foto: Printscreen

"Pade mi napamet da iznenadim dvojicu najmlađih sinova da gledamo košarku Partizan Alba. Pozovem Novucu Veličkovića kapitena i on mi obezbedi karte. Javim Ivanu da pobegne iz škole. Pokupim njega i Vasu i pravac za Bg. Pade mi napamet pošaljem najstarijeg sina Jocu da proveri da l dedi radi televizor-kablovska jer on ne propušta Partizanove utakmice.

Joca je dedu zatekao na podu. Zapleo u posteljinu. Imao na sebi Partizanovu majicu. Bio je još živ. Hitna pomo je brzo došla, animira ... Utvrdili su da je umro od srca.

Ja sam okrenuo auto na isključenju kod Kruševca.

Nedavno smo mu proslavili 85 rođendan. Jovana i gaga su obukle u teget odelo. Ima partizan značku na sebi", naspisao je Milan na Fejsbuku.

Ivan jovanović i Bora Stanković, foto: Facebook

Ivan Jovanović rođen je 17. oktobra 1932. godine u Nišu i bio je redovni profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo ko je uspešniji od Italijana po broju učešća na Mundijalima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track