ZADRANI DOLAZE PO CEO PLEN U PIONIR: Naglić i Ivanov žele da nastave seriju dobrih rezultata
Foto: Beta / Branislav Božić

novo iskušenje za čanka

ZADRANI DOLAZE PO CEO PLEN U PIONIR: Naglić i Ivanov žele da nastave seriju dobrih rezultata

Košarka -

Sutra od 17 časova košarkaše Partizana očekuje novi meč u okviru Aba lige, a u goste dolazi uvek neugodni Zadar. Svoja očekivanja kratko su preneli trener Naglić i košarkaš Ive Ivanov.

Trener košarkaša Zadra Aramis Naglić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Partizana važna za njegovu ekipu, ali je istakao da neće biti ključna.

"I nama i njima je to važna utakmica, ali nije ključna, do kraja je još puno bodova koji će odredjivati konačni plasman", rekao je Naglić.

Košarkaši Zadra sutra gostuju Partizanu u utakmici 15. kola ABA lige.

Zadar je trenutno peti na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od sedam pobeda i isto toliko poraza, dok je Partizan na sedmom mestu s učinkom od šest pobeda i osam poraza.

"Iako je Partizan u nešto slabijoj formi poslednje vreme, to je izuzetno neugodna ekipa. Imaju dva odlična Amerikanca, pa Marinkovića i Andrića koji su odlični šuteri, iskusnog Veličkovića i dobru klupu. Svoju priliku vidimo u jednoj čvrstoj utakmici, a s obzirom na našu formu možemo se nadati pobedi",

rekao je trener Zadra.

Košarkaš Zadra Ive Ivanov naveo je da je pred njegovom ekipom teška i zahtevna utakmica.

"Radi se o napadački možda najboljoj ekipi ABA lige. Ipak, smatram da imamo realne izglede da se nadamo pobedi, s obzirom na dobre igre u poslednje vreme. Pozitivnu seriju želimo da nastavimo u Beogradu", rekao je Ivanov.

Utakmica se igra sutra od 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Beta

Foto: Beta/Branislav Božić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE ZVEZDIN JANUARSKI RASPORED. Da li je to normalno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track