ZA USPEŠNU 2018.GODINU: Dinamik promovisao kalendar i planove za budućnost
Foto: Promo

praznična atmosfera

ZA USPEŠNU 2018.GODINU: Dinamik promovisao kalendar i planove za budućnost

Košarka -

Košarkaški klub Dinamik promovisao je kalendara za 2018. i održao otvoreni trening.

U prisustvu brojnih zvanica, sponzora, prijatelja kluba, novinara, u Dinamik Areni prisutnima su se obratili vlasnik i predsednik Dinamika, Velibor Jojić, kapiten Vuk Vulikić i trener Miroslav Nikolić:

foto: Promo

"Okupili smo se tradicionalno, za početak nove godine, u kojoj svima želim još više uspeha i zdravlja. Igračima želim dobre rezultate, novinarima da što afirmativnije pišu o našem sportu, da se družimo i poštujemo. Dinamik deli prvo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, u ABA 2 smo malo lošiji, samo zato što menjamo koncepciju tima u toku sezone. Uvek ćemo se boriti i nećemo se predavati, nadamo se da cemo krenuti da ređamo i regionalne pobede. Ako ne uspemo kroz Drugu ABA ligu, daćemo sve od sebe da kroz Superligu uđemo u ABA 1. Naporno radimo iz dana u dan i rezultati će sigurno doći. Klub se diže poslednje dve, tri godine i hoćemu tu zdravu sportsku priču da podelimo sa svima", rekao je Velibor Jojić, vlasnik i predsednik kluba

foto: Promo

Vuk Vulikić, U18 šampion Evrope sa reprezentacijom Srbije, kapiten košarkaškog kluba Dinamik je istakao:

"Što se nas tiče, imamo najviše ambicije, da budemo prvi u KLS-u i među četiri najbolja tima u ABA 2 ligi, a mi ne odstupamo od ciljeva. Nadamo se boljim rezultatima na Jadranu već od sledećeg meča sa Tivtom".

Miroslav Nikolić trener Dinamika je rekao:

"Zaostajemo tri trijumfa u ABA2 ligi pa do kraja sezone očekujem više pobeda. Poremetili smo bili koncepciju tima od mladih igrača. Povukli smo dva, tri igrača u Partizan i tako oslabili Dinamik. Ubacićemo u tim i neke momke koji su 2000. i 2001. godiše. Idemo ka boljem, a Dinamik će biti sve kvalitetniji sa mladim košarkašima".

foto: Promo

Kurir sport

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KO JE VAŽNIJI - navijači ili igrači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track