ZVEZDA NASTAVLJA U PAKLENOM RITMU: Bez Antića na Makabi
Foto: Dado Đilas, Beta

dan za dan

ZVEZDA NASTAVLJA U PAKLENOM RITMU: Bez Antića na Makabi

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.05 igraju utakmicu 19. kola Evrolige protiv domaćina Makabija u okrnjenom sastavu i bez odrađenog treninga.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegova ekipa u Tel Aviv i na meč protiv Makabija ide bez treninga i Pere Antića, ali da to ne znači da crveno-beli nemaju želju da naprave dobar rezultat.

"Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću na meču ćemo odlučiti na sam dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove koji nas dalje očekuju", rekao je Alimpijević za sajt kluba.

Košarkaši Zvezde izgubili su sinoć u Beogradu od Himkija, a nepunih 15 sati po okončanju te utakmice otputovali su za Izrael.

Crveno-beli sutra gostuju Makabiju u utakmici 19. kola Evrolige, a na tom meču će biti lišeni pomoći Pera Antića koji je ostao u Beogradu da zaleči povredu stopala.

Makabi je osmi na tabeli sa devet pobeda i isto toliko poraza, dok je beogradski tim na 11. poziciji sa dva trijumfa manje.

"Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju", rekao je Alimpijević.

Košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić naveo da je da njegovu ekipu očekuje još jedna u nizu teških utakmica.

"Posle Olimpijakosa će sigurno pokazati reakciju. Oni se bore za Top 8 i ova utakmica im je iz tog aspekta veoma važna. Njihov stil igre je uvek isti, veoma su napadački talentovana ekipa sa fantastičnim indivudalcima. Zbog toga moramo da odigramo veoma čvrsto jer želimo da protiv Makabija odigramo dobru utakmicu", rekao je bek crveno-belih.

Utakmica 19. kola Evrolige izmedju Makabija i Zvezde igra se sutra od 20.05.

Beta

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track