Najnovije vesti

(VIDEO) POLICIJA ZAUZELA CEO BEOGRAD: Zaraćene frakcije Grobara se bore oko prevlasti! Haos u glavnom gradu
Foto: Kurir

BORBA ZA PREVLAST

(VIDEO) POLICIJA ZAUZELA CEO BEOGRAD: Zaraćene frakcije Grobara se bore oko prevlasti! Haos u glavnom gradu

Košarka

Prava filmska akcija viđena je na ulicama Beograda kada je policija zaustavila vozila u kojima su bili navijači Partizana.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o grupi Grobara koji su krenuli na utakmicu Partizana, gde su nameravali da 'preuzmu primat na Južnoj tribini'.

Grobari su već nedeljama interno pozivali sve da se 4. februara okupe u Pioniru, sa ciljem da dođu u što većem broju i preuzmu tribinu.

Na taj apel 'opozicije' reagovali su i Grobari koji su na Jugu i oni su počeli da pozivaju svoje da dođu u što većem broju.

 

Miriše na stari jug #grobari #partizan

A post shared by Nikola (@nikola__g) on

Policija na nekoliko lokacija u gradu zaustavlja i legitimiše, Novi Beograd gde ima najviše Grobara koji žele da preuzmu vlast, na Železničkoj i autobuskoj stanici gde dolaze navijači iz unutrašnjosti. Ceo grad je pod opsadom policije!   

Dolaze pristalice crno-belih iz Kosovske Mitrovice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Šapca, Vrbasa, Subotice, Novog Sada... iz nekoliko gradova u Republike Srpske... Prema nezvaničnim informacijama, veliki broj Grobara iz unutrašnjosti je vraćen!  

Grobari koji su uspeli da uđu na tribinu
Grobari koji su uspeli da uđu na tribinufoto: Kurir

POZIV GROBARIMA

Puterm društvenih mreža Grobari su pozvani da prisustvuju meču Partizana i Mege, kako bi 'preuzeli vlast na tribini'.

Sutra je nedelja 04.02.2018 Obućićemo ceno-beli dres, poneti crno-beli šal. U 17č. ćemo doći na velikom parkingu ispred Hale Pionir kod ulaza B. Tu ćemo se posle dužeg vremena malo družiti, davaćemo instrukcije oko kupovine karata, zagrmećemo kao nekada i ući u halu. Onemogućeni smo u nameri da korteom dođemo do hale iz poznatih razloga koje nije vredno pominjati ovde. Sutra je osnovni cilj da u što većem broju dođemo i da pokažemo svima da je Grobarstvo itekako živo i da će se ono vratiti tamo gde mu je mesto! Partizanovci, vi koji sutra dođete i stanete rame uz rame sa svojom braćom, budite ponosni na svoju odluku jer od nas samih zavisi budućnost grobarske organizacije i grobarstva u celini! Iza nas su teške i izgubljene godine koje su prošle u međusobnim sukobima. To su iskoristili ljudi koji nemaju dodirnih tačaka sa grobarstvom i Partizanom. Pokažimo svima da je naša tradicija, naše postojanje i istorija jača od tih tuđina i zarad budućnosti ujedinimo se za slobodan jug! JUG USTAĆE!

U Pioniru su se pojavili i vodeći navijači grupe Grobara koji su u opoziciji, a među njima i Miki Radisavljević Kimi. Obe navijačke frakcije bodre Partizan, a tokom prvog poluvremena nisu zabeleženi incidenti.  

kurir.rs / kurir sport

foto: kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...