Posle Željka Obradovića,  Argiris Pedoulakis vodi PAO

Rešeno pitanje naslednika

Posle Željka Obradovića, Argiris Pedoulakis vodi PAO

Košarka -
Pedaulakis, koji je u Panatinaikosu od sredine osamdesetih do početka devedesetih godina prošlog veka proveo šest godina, bio je druga opcija braće Janakopulos,

Panatinaikos je našao zamenu za trenera Željka Obradovića. Nekadašnji košarkaš atinskog kluba Argiris Pedoulakis, naslediće najtrofejnijeg stratega košarkaške Evrolige.

Pedoulakis, koji je u Panatinaikosu od sredine osamdesetih do početka devedesetih godina prošlog veka proveo šest godina, bio je druga opcija braće Janakopulos, koji su po odlasku Obradovića i negativnog odgovora Šarunasa Jasikevičijusa, trenerski posao hteli da povere Juriju Zdovcu. Slovenac je međutim odlučio da ostane u Rusiji i produžio je ugovor sa Spartakom iz Sank Petersburga.

"Kada dolazite u najuspešniji sportski kolektiv jedne zemlje, neumesno je pitati za "kredite". Znam to još iz vremena kada sam bio igrač. Ali sve ovo će i za mene i za igrače, a i navijače biti novo iskustvo. Zato nam je svima neophodna podrška i strpljenje. Ne treba odmah oštro suditi i porediti se sa prošlošću", rekao je novi trener Panatinaikosa.

Atinski klub bi narednih dana trebalo da saopšti da su novi košarkaši u timu Panatinaikosa Dru Nikolas i Mihael Bramos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track