KREĆE NAJBITNIJI DEO SEZONE: Evo šta je Alimpijević rekao posle Cibone, a pred plej-of ABA lige
Foto: ABA liga

reakcija

KREĆE NAJBITNIJI DEO SEZONE: Evo šta je Alimpijević rekao posle Cibone, a pred plej-of ABA lige

Košarka -

Dušan Alimpijević, trener košarkaša Crvene zvezde, bio je zadovoljan reakcijom svog tima protiv Cibone, posle teškog poraza od Barselone u Evroligi.

– Pre svega želim da se zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu večeras. Lepo je videti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje od strane navijača jer u nedelju počinje plej-of ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica je u nekim segmentima bila dosta dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama, rekao je Alimpijević.

Dilan Enis je protiv Cibone pogodio sedam trojki iz isto toliko pokušaja.

– Sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobru utakmicu i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvek će neko pogađati kao što sam ja večeras, rekao je Enis.

Ante Nazor, trener Cibone, čestitao je Zvezdi na pobedi i dodao:

– Zaista je Crvena zvezda najbolja ekipa ABA lige. Odigrali su u skladu sa pozicijom na tabeli. Činjenica je da nismo imali dobar odgovor na pristup protivnika na početku utakmice i početkom treće četvrtine. Morali smo da budemo znatno agresivniji, a protivnik je rano preuzeo kontrolu utakmice. Ušli smo u izuzetan šuterski mlin večeras. Mogao je biti i bolji utisak na kraju utakmice, ali mislim da je ovo realna slika, rekao je Nazor.

Kurir sport / Beta

Foto: ABA liga

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezdin kiks sve promenio. Evo zbog čega Partizan ima razloga da se nada borbi za titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track