HAOS ZBOG UBISTVA U SAKRAMENTU: Vlade Divac ožalio navijača Kingsa
Foto: AP

SAKRAMENTO

HAOS ZBOG UBISTVA U SAKRAMENTU: Vlade Divac ožalio navijača Kingsa

Košarka -

Vlade Divac odao je počast ubijenom navijaču Kingsa.

Košarkaši Sakramenta imali su velikih problema da odigraju meč sa Atlantom u svojoj dvorani jer je nekoliko hiljada demonstranata protestovalo zbog ubistva navijača Stefona Klarka (22). Zbog toga je u dvoranu moglo da uđe i prati meč samo 2.000 navijača, a generalni menadžer Vlade Divac i vlasnik Kingsa Vivek Ranedivej izjavili su saučešće nastradalom momku koga je policija ubila ispred kuće njegove babe i dede.

- Veoma nam je teško zbog vašeg gubitka. Mi u Kingsima razumemo potrebu ljudi da protestuju mirno i poštujemo to. Svesni smo svoje uloge. Biti ovde je privilegija, ali i odgovornost. A tu odgovornost shvatamo veoma ozbiljno i stojimo ovde pred vama, stari, mladi, crni, beli, melezi, svi ujedinjeni u našoj posvećenosti. Uradićemo sve što možemo da sprečimo da se ovakva tragedija ponovi - kazao je Ranadivej.

Što se tiče samog meča, Sakramento je dobio Atlantu sa 105:90, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji nastupa za Sakramento, za 18 minuta je postigao 11 poena, uz dva skoka, tri asistencije i dve izgubljene lopte.

Kurir / M. N.

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE BANE IVANOVIĆ VAZNIJI OD REPREZENTACIJE?! Ili se mediji bave trivijama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track