RADONJIĆ NASTAVLJA U ISTOM RITMU: Bajern ubedljiv na zatvaranju lige, Jović dominantan
Foto: KK Bajern

nezaustavljiv

RADONJIĆ NASTAVLJA U ISTOM RITMU: Bajern ubedljiv na zatvaranju lige, Jović dominantan

Košarka -

Košarkaši Bajerna pobedili su Telekom Bon na gostovanju rezultatom 83:72 u poslednjem kolu regularnog dela sezone i tako obezbedili susret sa Fraport Skajlajnersima u prvoj rundi plej-ofa.

Bajern je ovaj meč odigrao odlično napadački, a pokazatelj kako treba da igraju u odbrani su treća i četvrta četvrtina u kojima su primili 14, odnosno 12 poena.

Duel protiv Bona, uz pobedu nad Tibingenom, bio je meč u kome su Bavarci primili najmanje poena - 72, a to je filozofija kojom se služi Dejan Radonjić, tako da ga sigurno raduje igra u defanzivi na ovom susretu.

Najbolji u trijumfu Bavaraca bio je Džered Kaningem sa 14 poena, dok je Devin Buker dodao dva manje. Srpski košarkaš Vladimir Lučić imao je devet poena i četiri skoka, Stefan Jović je dodao šest poena, deset asistencija i pet skokova. Crnogorac Nihad Đerović je utakmicu završio sa 11 poena. Na drugoj strani, Džoš Mejo je imao 18 poena, tri više od Jormana Bartola, dok je hrvatski košarkaš Tomislav Zubčić upisao 14 poena. Bajern u četvrtfinalu čeka susret sa Fraportom, koji je napravio iznenađenje trijumfom nad Oldenburgom sa 90:74. U tom trijumfu se istakao Filip Šrub sa 23 poena, dok je Taj Vebster imao 21 poen. Kod Oldenburga, koji je tako pao na sedmo mesto, Franc Masena je postigao 21 poen.

Kurir sport

Foto: KK Bajern

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track