SRBIJA JOŠ ČEKA TEODOSIĆA, MILOŠ PORUČIO: Možda se vratim u junu, pričaću sa Saletom
Foto: Dado Đilas, Printscreen

ODLUKA NIJE DONESENA

SRBIJA JOŠ ČEKA TEODOSIĆA, MILOŠ PORUČIO: Možda se vratim u junu, pričaću sa Saletom

Košarka -

Srpski košarkaš Miloš Teodosić nije imao sreće u sezoni na izmaku, pošto su ga povrede sprečile da pokaže šta zna u dresu Los Anđeles Klipersa. Reprezentativac Srbije se po završetku obaveza u "gradu anđela" vratio u Srbiju, gde je sumirao utiske.

Teo je bio zadovoljan kakve je partije pružao u najjačoj ligi na svetu, a jedino ga je nesrećnim činila činjenica da je zbog povrede stopala morao da propusti čak 37 mečeva u dresu Los Anđeles Klipersa. Uostalom, problemi sa povredom su ga sprečili i da nastupi u dresu "orlova" na Evrobasketu.

"Ne mogu da budem nezadovoljan igrama u NBA. Jedina stvar oko koje nisam srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine", rekao je Teodosić u razgovoru za televiziju "Prva".

Povreda stopala je, prema njegovim rečima, sada sanirana.

"Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me iz kluba pustili da mi noga nije u redu. Što se tiče povrede, super sam", dodao je lucidni plejmejker.

On za reprezentaciju Srbije nije igrao na proteklom Evropskom prvenstvu, a ostavio je mogućnost da zaigra u dresu nacionalnog tima u junu na kvalifikacionim mečevima protiv Gruzije i Nemačke.

"Nisam pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i proceniti da li ima potrebe da igram ili da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da ti dam odgovor na to pitanje", zaključio je Teodosić.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport / TV Prva

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track