ŠOK! PREDSEDNIK PARTIZANA NAJAVIO VELIKU REKONSTRUKCIJU: Evo šta Ostoja Mijailović planira!
Foto: Zorana Jevtić

neočekivano

ŠOK! PREDSEDNIK PARTIZANA NAJAVIO VELIKU REKONSTRUKCIJU: Evo šta Ostoja Mijailović planira!

Košarka -

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović u razgovoru za Maxbetsport osvrnuo se na tek završenu sezonu crno-belih, a otkrio da sledi totalna rekonstrukcija kluba tokom leta, seljenje u “Kuću Partizana” i dolazak velikog broja novih ljudi.

– Sezona za igrače je završena, ali za upravu tek počinje udarnički posao. Organizovaću konferenciju za medije oko 20. juna kada ću podneti finansijski izveštaj i reći sve šta je tačno urađeno za ovih devet meseci rada. U narednom periodu nas čeka konstrukcija “Kuće Partizana”. Tu ćemo preseliti administraciju, marketing i PR sektor. Sledi velika rekonstrukcija, dolazak novih ljudi, kako igrača, tako i u upravi – rekao je Mijailović za naš portal, a potom i dodao:

– Ako se neko umorio u sadašnjoj upravi, nema veze. Dovešćemo nove ljude koji su spremni i voljni da pomognu klubu.

Otkrio je prvi čovek crno-belih da će prvi put posle mnogo godina klub isplatiti sve plate igračima za tek završenu sezonu.

– Ponosan sam što je klub uspeo finansijski da stane na noge. Stranci su primili devet od 10 plata. Domaći igrači malo manje. Uspećemo u cilju da ne prenesemo nikakve obaveze u narednu sezonu. Tako nešto se nije dogodilo u prethodnih 10 ili čak 15 godina.

Osvrnuo se potom predsednik Partizana na poraz od Crvene zvezde u polufinalu Superlige Srbije.

– Moram da kažem da nisam zadovoljan rezultatima u domaćem šampionatu. Očekivao sam više, ali prosto povrede su odigrale veliku ulogu. To nije izgovor, ali je činjenica da smo ostali bez bitnih igrača.

Ipak nije u potpunosti nezadovoljan čelnik trofejnog kluba.

– U ostalim takmičenjima smo napravili iskorak, imali smo odlične periode, posebno u Nišu kada smo osvojili i trofej Kupa Koraća. Ističem, dosta novih detalja ću otkriti na konferenciji za medije. Čeka nas veliki posao, a uveren sam da ćemo ga uspešno odraditi – zaključio je Mijailović.

Kurir sport/Maxbetsport.rs

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto je Zidan napustio Real

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track