Najnovije vesti

NOVI SNIMCI JEZIVOG IŽIVLJAVANJA! Policajci gazili slavnog košarkaša, ponižavali ga, smejali mu se, a kad su shvatili ko je u pitanju nastala je PANIKA!
Foto: Printskrin

BRUTALNA TORTURA

NOVI SNIMCI JEZIVOG IŽIVLJAVANJA! Policajci gazili slavnog košarkaša, ponižavali ga, smejali mu se, a kad su shvatili ko je u pitanju nastala je PANIKA!

Košarka

Mladi košarkaš Milvoki Baksa Sterling Braun (23) bio je žrtva neviđene policijske brutalnosti.

Priča o NBA zvezdi koju je policija usred noći maltretirala na parkikngu ispred jednog marketa dobila je nastavak. Tačnije, procureli su snimci koji dodatno kompromituju policijske službenike.

Na jezivim snimcima koji su se pojavili u javnosti se može videti kako policajci namerno gaze Brauna, pritiskaju mu zglobove nogama, ponižavaju ga,  traže mu da im za ovaj "zadatak" plati prekovremeno...

Braun je početkom godine u sred noći svratio u jednu prodavnicu u Milvokiju, ali je napravio glupost i parkirao preko dva mesta namenjena osobama sa invaliditetom. Bilo je dva sata posle ponoći, pa je računao da neće nikome smetati.

Prišao mu je policajac i tražio pojačanje, a na mesto događaja došlo je čak pet policijskih automobila.

Incident je snimljen. Snimak traje pola sata. Na osmom minutu se vidi kako su Brauna opkolili policajci, a jedan je zahtevao da izvadi ruke iz džepova. Trenutak kasnije ga obaraju na zemlju i jedan od njih viče: "Taser, taser, taser"... Odmah nakon toga su čuju bolni uzvici mladog košarkaša nakon što su na njemu upotrebili "taser", odnosno elektrošoker.

WISN-TV je objavio tri nova snimka incidenta. Na provom se vidi nesrećni Braun kako leži na zemlji, a jedan od policajaca mu gazi zgolob na nozi, od ključnih delova tela za bavljenje košarkom. 

Nešto kasnije, jedan policajac je pitao Brauna da li je on košarkaš Baksa. Na drugom snimku se vidi razgovor policajaca koji su shvatili da će upasti u velike probleme  ako Braun izađe u javnost sa pričom o privođenju, a da je u pitanju bio neki nepoznat crnac - nikom ništa.

Najodvratniji je treći video koji prikazuje kako policajac iz vozila razgovara sa centralom, nakon što je Braun prevezen u bolnicu, i traži da mu za ovu akciju plate prekovremeno.

Javnost i policijski vrh države Viskonsin osudili su ponašanje policajaca u ovom slučaju, ali su prošli sa smešnim kaznama, poput dvodnevne suspenzije. Policijski vrh ne samo da je abolirao svoje zaposlene, već za sve krivi Braunovo ponašanje i manjak ljudi u službi.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“ORLOVI“ U MRKLOM MRAKU! Sa ovakvom „igrom“ bod protiv Kostarike kao da smo osvojili Mundijal! KURIR TV SPORT!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...