bRAVO

TO JE DUH REPREZENTACIJE SRBIJE! KAKVA PODRŠKA! Kadetkinje na sjajan način poželele sreću mladim košarkašicama na Evropskom prvenstvu! (KURIR TV)

Košarka -

Ženska kadetska reprezentacija Srbije na izuzetno originalan način poželela je sreću mladoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu koje danas startuje u Šopronu.

Košarkašice Srbije do 20 godina danas od 17.30 igraju protiv Slovenije prvi meč na Evropskom prvenstvu koje se održava u mađarskom Šopronu.

Kadetska reprezentacija Srbije, koja se trenutno nalazi na pripremama u Banji Koviljači, rešila je da iznenadi selekciju U20. Izabranice selektora Nenada Markovića poslale su sjajnu podršku svojim starijim koleginicama.

foto: KSS

Naš mladi tim nalazi se u grupi A sa selekcijama Slovenije, Nemačke i Rusije.

Srbiju će na Evropskom prvenstvu predstavljati sledećih 12 košarkašica: Ivana Katanić (kapiten), Mina Đorđević, Nevena Naumčev, Teodora Turudić, Vladana Vujisić, Ivana Raca, Milica Bojović, Marijana Zukanović, Tamara Jovančević, Lara Radulović, Marija Stojanović, i Nevena Vučković.

U Stručnom štabu selektora Miloša Pavlovića nalaze se pomoćni treneri Vesna Despotović i Bojan Ivanović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeut Marko Đurković i tim menadžer Katarina Protić.

Selektor Miloš Pavlović uveren je da su negove izabranice spremne za iskušenja koja ih očkuju i da će ostvariti dobar plasman na EP.

"Najpre od sebe, pa od svih, devojaka očekujem najviše moguće. Dobro smo radili, napredovali smo u prethodnih nekoliko nedelja. Samopouzdanje nam je poraslo i ne treba nikoga da se plašimo. Ipak, ovo je Evropsko prvenstvo, lakih protivnika nema i niko nije nepobediv. Spremni smo na borbu i da u svakom trenutku pružimo maksimum", istakao je Pavlović.

SREĆNO!

Kurir sprot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track