PERPEROGLU SREĆAN ZBOG DOLASKA U CRVENU ZVEZDU: Radujem se novom poglavlju u karijeri
Foto: KK Crvena zvezda

Uzbuđen zbog dolaska u Beograd

PERPEROGLU SREĆAN ZBOG DOLASKA U CRVENU ZVEZDU: Radujem se novom poglavlju u karijeri

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu rekao je danas da je uzbuđen zbog novog poglavlja u svojoj karijeri i istakao da želi da pomogne crveno-belima da u predstojećoj sezoni ispune sve zacrtane ciljeve.

"Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja koje otvaram u svom životu. Nikada se nisam bojao novih izazova, voleo sam da se nalazim u takvim situacijama. Zato jedva čekam da počnem da radim i treniram s novim saigračima. Takodje, radujem se što ću sada na pravi način i malo bolje upoznati i Beograd", rekao je Perperoglu za klupski sajt.

Višestruki osvajač Evrolige, reprezentativac Grčke, Stratos Perperoglu od petka je novi član Zvezde.

On je do sada u karijeri osvajio 16 trofeja s ekipama Panatinaikosa, Olimpijakosa, Barselone, Efesa i nacionalnim timom Grčke.

I pored toga on i dalje ima veliki motiv i ciljeve koje je postavio ispred sebe onog trenutka kada je potpisao za Crvenu zvezdu.

"Moja motivacija je da zaista volim i uživam u onome što radim. Zahvalan sam Bogu na karijeri koju imam i timovima, velikim timovima i klubovima, za koje sam igrao. Novi ciljevi i izazovi su tu, da pomognem mom novom timu da ispuni sve ciljeve koji su zacrtani u sezoni koja sledi", rekao je on.

Perperoglu je naveo da s trenerom Zvezde Milanom Tomićem ima odličnu komunikaciju još iz vremena kada su bili zajedno u Olimpijakosu i da je to jedan od razloga zbog kojih je izabrao Beograd.

"Uz to, Crvena zvezda je klub s velikom tradicijom, s ogromnim brojem navijača, sve zajedno - biće vrlo uzbudljivo i interesantno igrati u dresu Crvene zvezde", rekao je Perperoglu.

On je, takodje, rekao i da mu je dobro poznato kakvu atmosferu mogu da naprave navijači Zvezde u Beogradu.

"Zaista tako mislim, to je jedno od najboljih mesta za igranje košarke, gledajući atmosferu na tribinama. Uzbudjen sam zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom", rekao je on.

Beta Foto: KK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track