Najnovije vesti

SVE JE BILO DOBRO DO TREĆE RUPE, A ONDA SU SE TOČKOVI OTKAČILI I SVE JE KRENULO NIZBRDO: Stef Kari opisao pakao kroz koji je prošao!
Foto: EPA/MONICA M. DAVEY

BILE SU MU POTREBNE VEĆE RUPE

SVE JE BILO DOBRO DO TREĆE RUPE, A ONDA SU SE TOČKOVI OTKAČILI I SVE JE KRENULO NIZBRDO: Stef Kari opisao pakao kroz koji je prošao!

Košarka

Američki košarkaš Stef Kari opisao je 'pakao' kroz koji je prošao na golf turniru na kojem je zauzeo poslednje mesto. 

Nedavno se takmičio upravo na jednom iz profi kategorije, turniru pod nazivom "Web.com Tour's Ellie Mae Classic" gde, očekivano, nije imao šta da traži.

Ipak, poprilično je podbacio, završio je na poslednjem mestu.

"Nisam uspeo da pogodim niijedan udarac da spasem sebi život danas, ali tako je to u golfu. Nekad vas ide, makar na amaterskom nivou, a nekad vas ništa neće i pojma nemate kako da preokrenete situaciju", rekao je prvi šuter Golden Stejta.

Uprkos lošem rezultatu, Kari je imao mnogo toga da nauči.

"Kao i uvek, sjajno je biti opet ovde i testirati soprtvene mogućnosti u trenucima najvećeg pristiska i u stresnim situacijama. Danas je bilo zanimljivo u više situacija. Znao sam, otprilike, koje udarce moram da ubacim za prolaz, i sve je bilo ok do treće rupe. Posle toga, točkovi su se otkčili i kola su krenula nizbrdo", slikovito je opisao Kari svoje drugo učešće na prestižnom turniru.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...