Najnovije vesti

MEGA NASTAVLJA SA PAKLENIM RITOMOM Milojević: Veoma smo motivisani
Foto: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

spremni kao zapete puške

MEGA NASTAVLJA SA PAKLENIM RITOMOM Milojević: Veoma smo motivisani

Košarka

Košarkaši Mega Bemaxa su otputovali u Španiju gde ih očekuju dva izuzetno jaka kontrolna meča, protiv vicešampiona NCAA lige ekipe Mičigen Vulverins, kao i protiv španskog ACB ligaša Estudijantesa.

Trener Mege Dejan Milojević je na put poveo dvanaestoricu košarkaša: Mušidi, Janjić, Marjanović, Ratkovica, Ašćerić, Čarapić, Mokoka, Bitadze, Stanić, Koprivica, Mišković, Fundić. Svi mečevi se igraju u mestu San Đulio de Vilatorta u blizini Barselone a termini su sledeći:

 

Četvrtak, 23. avgust od 19:00: Mičigen Vulverins – Mega Bemax


Petak, 24. avgust od 20:00: Movistar Estudijantes – Mega Bemax

 

Pred put u Španiju, Milojević je istakao važnost jakih provera u pripremnom periodu:

 

– Nastavljamo sa pripremama za novu sezonu, u okviru kojih ćemo u Španiji odigrati dva izuzetno jaka kontrolna meča, sa Mičigenom i Estudiantesom. U prethodnom periodu smo radili na ispravljanju grešaka iz mečeva koje smo odigrali na Bahamima, a takođe smo radili na daljem uigravanju ekipe. Veoma smo motivisani, posebno za duel sa Mičigenom, jednom od najjačih NCAA ekipa i finalistom tog šampionata iz prošle sezone. Za razliku od duela sa Kentakijem koji je igran po modifikovanim NCAA pravilima, ovaj put ćemo protiv Mičigena igrati po evropskim i verujemo da će to značiti mojoj mladoj ekipi da se prikaže u pravom svetlu. Najbitnije je da pokažemo da napredujemo kako odmiče pripremni period a sigurno je da bi pobede protiv ovako jakih protivnika puno značile za samopouzdanje tima, izjavio je Milojević.

 

 

Kurir sport

Foto: mega bemax.com

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...