RASTU AMBICIJE: Novi Pazar predstavio četvoricu novih košarkaša
Foto: Profimedia

spremaju se za elitu

RASTU AMBICIJE: Novi Pazar predstavio četvoricu novih košarkaša

Košarka -

Košarkaški klub Novi Pazar predstavio je danas spoljne igrače Marka Radonjića, Vladimira Bulatovića i Stefana Radovića, kao i centra Nikolu Vujovića, koji će naredne sezone nositi dres u elitnom rangu."Polako se upoznajemo.

Treniramo jako, sklapamo kockice, a uskoro kreću i prve utakmice. Mislim da će sve biti kako treba. Verovatno će doći još neki igrači i očekujem da ćemo napraviti dobru ekipu", rekao je Radonjić.

Dvadesetpetogodišnji bek visok 192 centimetra stigao je iz Dinamika, a ranije je igrao u slovačkoj Iskri Svit, čačanskom Borcu, Vojvodini, Slogi iz Kraljeva i kruševačkom Napretku.

Centar Nikola Vujović ima 25 godina, visok je 210 centimetara, a prošle sezone nastupao je za ukrajinski Politehnik iz Harkova. Prethodno je igrao za estonski TTU Talin, OSE Lajonse iz Madjarske, užičku Slobodu, Zvornik, Smederevo, Slodes i Železničar iz Čačka.

"Neočekivano sam dobio poziv, pošto sam poslednje tri godine van Srbije. Čuo sam da se u Pazaru dobro radi, da su uslovi dobri, takodje i trener. Došao sam da pomognem da ostvarimo što bolji rezultat. Daću sve od sebe da uspemo u namerama", kazao je Vujović.

Bek Vladimir Bulatović ima 26 godina i visok 196 centimetara. Njegov poslednji klub je slovačka Spiška Nova Ves, a bio je i u Mladosti iz Zemuna, beogradskoj Vivi i Priboju.

"Svidja mi se jer su se poklopile ambicije kluba, trenera i nas igrača. Mislim da je ovo dobra ekipa, spremna za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije", ocenio je Bulatović.

Dvadesettrogodišnji bek Stefan Radović visok je 196 centimetara i došao je iz fočanske Sutjeske. Prošao je mladje selekcije Bosne, a bio je i u Leotaru iz Trebinja.

"Prvi put sam u Novom Pazaru. Uslovi su dobri, kao i trener i ekipa. Verujem da će sve biti u najboljem redu i da ćemo ostvariti dobar plasman", naveo je Radović.

Kurir sport/beta

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track