Hezonja: Hoću u Partizan, Srbi su odlični ljudi

Hrvati hrle kod Vujoševića

Hezonja: Hoću u Partizan, Srbi su odlični ljudi

Košarka -
Partizan je moj najdraži klub. Draži od Cibone i od svih ostalih, rekao je mladi hrvatski košarkaš

Velika nada hrvatske košarke, Mario Hezonja, priznao je da bi voleo da dođe u redove Partizana.

Nakon što je ovaj 17-ogodišnji bek izabran u idealnu petorku Svetskog omladinskog prvenstva, kaže da će odluku o novom klubu doneti posle odmora, a do tada ostaje član Zagreba.

"Čitam hrvatske tračeve i onda naletim da Dule Vujošević želi Hezonju u Partizanu. Pa naletim na Barselonu, pominju se Grčka, Turska, svašta nešto. Što se mene tiče, prvo idem u Dubrovnik da se odmorim, a za ostalo ćemo videti i u krugu porodice ćemo odlučiti šta je najbolje", ističe Hezonja koji smatra kako ne bi pogrešio kad bi odlučio da nastavi karijeru u Partizanu."Partizan je moj najdraži klub. Draži od Cibone i od svih ostalih. Oni navijači, to nema niko na svetu, to je luda kuća, kada oni dođu daješ 300 posto od sebe. A što se tiče igrača, po radu su najpoznatiji na Balkanu, a i šire", pohvalio je Hezonja "crno-bele" i dodao:

"Kod nas ima 200 selektora u svakom kafiću. Svi sa nekim vizijama, tako da problema može da bude samo sa naše strane. Ja nijednog Srbina ne znam da je nekakav divljak, to su sve odlični ljudi. Čak su bolji nego ovi naši, smatra mladi Dubrovčanin, a na pitanje bi li imao problema zbog odlaska u Beograd, poručuje:

"Verovatno bih imao, ali to me ne interesuje, naši su nas davno izdali", zaključio je Hezonja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track