MEMORIJALNI TURNIR DUŠKO TOŠIĆ - TOŠKE: Kapiteni Zvezde i Partizana odali počast prerano preminulom kolegi
Foto: Promo

MEMORIJALNI TURNIR DUŠKO TOŠIĆ - TOŠKE: Kapiteni Zvezde i Partizana odali počast prerano preminulom kolegi

Košarka -

Proteklog vikenda u sali Osnovne škole ’’Ujedinjene nacije’’ na Ceraku održan je peti po redu memorijalni turnir ’’Duško Tošić - Toške’’, koji Košarkaški klub Cerak organizuje u znak sećanja na prerano preminulog igrača i trenera tog kluba.

foto: Promo

Na turniru organizovanom za dečake rođene 2005. godine i mlađe, osim domaćina, ekipe Ceraka, učestvovali su i dečaci iz Vizure, Mega Banjice i Save.

Veliki broj talentovanih igrača, maštoviti potezi i odlična igra svih učesnika turnira izmamila je aplauze ljubitelja košarke koji su ispunili salu do poslednjeg mesta.

foto: Promo

Turnir su svojim prisustvom uveličali reprezentativac Srbije Marko Simonović, kapiteni Crvene zvezde i Partizana Branko Lazić i Novica Veličković, trener Mega Leksa Dejan Milojević, kao i predstavnici opštine Čukarica na čelu sa Slavkom Šotrom, zaduženim za sport. Zanimljivo je da su finalni meč sudili evroligaški arbitri Ilija Belošević i Uroš Nikolić.

foto: Promo

Najuspešnija je bila ekipa Ceraka koja je u finalu savladala Vizuru. U borbi za treće mesto, KK Sava je bila bolja od podmlađene ekipe Mega Banjica koja je pobrala simpatije svih prisutnih na turniru.

foto: Promo

Nagrade ekipama su uručili predstavnici opštine Čukarice, igrači i treneri naših najboljih klubova, a pehar najuspešnijoj ekipi turnira predao je brat Duška Tošića, Darko.

foto: Promo

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track