ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA POSLEDNJU PROVERU PRED START SEZONE: Protiv Nižneg Novgoroda slobodan ulaz! Dođite da upoznate nove košarkaše!
Foto: KK Crvena zvezda

Crveno-beli protiv Rusa bruse formu za Superkup

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA POSLEDNJU PROVERU PRED START SEZONE: Protiv Nižneg Novgoroda slobodan ulaz! Dođite da upoznate nove košarkaše!

Košarka -

Ulaz na poslednju pripremnu utakmicu pred start takmičarske sezone 2018-2019 koju košarkaši Crvene zvezde mts igraju u petak protiv člana VTB i Ruske lige Nižneg Novgoroda biće slobodan!

Jedna od najozbiljnijih provera crveno-belih u pripremnom periodu, ujedno i posednja utakmica u Beogradu, pred put ekipe na Superkup ABA lige u Laktašima, igraće se u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Novi trener crveno-belih Milan Tomić i prvotimci kluba, i pored prvobitnog plana da svi mečevi u pripremnom periodu budu zatvorenog tipa, izrazili su veliku želju da se na ovaj način predstave crveno-beloj publici i navijačima Crvene zvezde, pre odlaska u Laktaše na utakmice Superkupa.

Zato Crvena zvezda poziva svoje pristalice da dođu u velikom broju i zvanično se upoznaju sa Stratosom, Džoom, Dušanom, Bilijem, Nemanjom... novim igračima koji će ove sezone nositi dres Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u pripremnom periodu slavila u tri utakmice, u sredu sledi još jedna provera "zatvorenog tipa” sa Antverpenom, dok je meč sa "Nižnim” na programu u petak (19h).

Kapije dvorane "Aleksandar Nikolić” biće u petak otvorene u 18 časova.

Kurir sport Foto: KK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track