Najnovije vesti

ŽOC ĆE OPROSTITI KOJU ČAŠICU VIŠE, ALI SAMO JEDNOM! Obradović: Dogodi se i pijanstvo, to su mladi ljudi...
Foto: Profimedia

zanimljiva izjava

ŽOC ĆE OPROSTITI KOJU ČAŠICU VIŠE, ALI SAMO JEDNOM! Obradović: Dogodi se i pijanstvo, to su mladi ljudi...

Košarka

Najbolji košarkaški trener na svetu Željko Obradović, koji se trenutno sa Fenerbahčeom nalazi u Zadru, dao je više nego zanimljiv intervju za hrvatske medije.

Popularni Žoc otkrio je i kako se nosi sa "nekošarkaškim" stvarima među igračima.

Tako je na pitanje kako reaguje kad čuej da se neki igrač vratio u hotel kasnije od dozvoljenog i uz to pod uticajem alkohola.

- Treba imati razumevanja, to su mladi ljudi pa se i pijanstvo dogodi. Ali tada ti kao trener s njim obaviš razgovor, a kažeš i ostalima da to tako neće ići. Ako se ipak sve ponovi, onda ga šalješ kući! Jer ako tako nešto više puta tolerišete, onda je to loš primer drugima koji će pomisliti da je to prihvatljivo ponašane - rekao je Obradović, pa obajsnio šta prvo uradi na početku svake sezone u klubu:

- Kažem da nisam policajac i da neću pratiti nikoga, ali da svi moraju da paze kako se ponašaju jer svakodnevno predsavljaju svoj klub. Nikad nisam novčano kaznio igrača, ali jesam tako da je morao da odvede celu ekipu na večeru, pa nam to posluži da se družimo i napravimo bolju atmosferu. Na početku sezone obično ja budem taj koji je zakasnio, namerno, pa odvedem ekipu na večeru. Za primer!

Igrač sam odlučuje o reprezentaciji

Povodom otkaza nastupa u reprezentaciji velikog broja koje prati priča da su za to krivi klubovi čiji su članovi, Obradović otklanja svaku nedoumicu.

- Ne postoji na svetu taj koji može da te spreči ako želiš, uz uslov da nacionalni savez plati osiguranje. Tvoj NBA klub ne može da ti zabrani, može da ti predloži, ali ti si taj koji odlučuje - rekao je Željko.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...