KLUB VAM JE SRA.E, A TRENER TRETIRA IGRAČE KAO GO..A: Bivša NBA zvezda osula paljbu po odlasku iz Zadra! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

BIG BEJBI BRUTALAN

KLUB VAM JE SRA.E, A TRENER TRETIRA IGRAČE KAO GO..A: Bivša NBA zvezda osula paljbu po odlasku iz Zadra! (VIDEO)

Košarka -

Sada već bivši igrač Zadra, Glen Dejvis osuo je paljbu po hrvatskom klubu.

Nagađa se zbog čega je popularni "Big Bejbi" napustio klub pre nego što je uopšte raspakovao kofere, pa se moglo čuti da je bio nezadovoljan platom u Zadru.

Portal Sport023 objavio je na svojoj Facebook stranici video u kojem košarkaš objašnjava razloge odlaska. Prvo se izvinio navijačima, ali zatim vrlo žestoko opleo po klubu i treneru Alešu Pipanu:

"Izvinjavam se svim navijačima Tornada, došlo je do nesporazuma. Razlog zbog kojeg smo u ovoj situaciji je što Zadar ima puno unutrašnjih problema u smislu da im je organizacija sranje. Takođe, trener ne voli svoje igrače. Urla i vrišti na njih. Ne želim da budem u takvom programu gde me neće platiti, kad znam kakav sam igrač. Još jednom, jako mi je žao, hteo sam da igram večeras, ali ljudi u klubu to nisu omogućili. I ljudi, treba vam novi trener jer ovaj tretira igrače kao govna. Nitko ne želi da igra za njega", rekao je Davis u videoporuci.

Zadar je izgubio utakmicu 2. kola ABA lige od Cedevite sa 95:85. Na konferenciji za medije Zadrani su poručili da ih je "Big Bejbi" ucenjivao.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track