BOBI MARJANOVIĆ NA HAVAJIMA: Srpski gorostas jurio dinosauruse po Džurasik Parku! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

PA ovo je hit

BOBI MARJANOVIĆ NA HAVAJIMA: Srpski gorostas jurio dinosauruse po Džurasik Parku! (VIDEO)

Košarka -

Bobi Marjanović je zapalio Holivud! Gorostasni Srbin ne samo da je kida u dresu LA Klipersa već postaje i superstar u tamošnjim šou-programima.

Klipersi su u nastavku NBA lige razmontirali Vašington Vizardse sa 136:104, a navijači u Stejpls centru su jedva dočekali da trener Dok Rivers na parket uvede Marjanovića, koji je odmah zagospodario pod oba obruča.

Bilo mu je dovoljno samo 12 minuta da ubaci 13 poena i uhvati čak devet lopti, pa je još jednom pokazao da mu u segementu "učinak po minutu" nema ravnog u čitavoj ligi.

foto: Printscreen YT

U međuvremenu, Bobi je bio gost poznatog ESPN novinara Sema Alipura u njegovoj emisiji "Gluvarenje", koja je specijalno urađena na Havajima, i to u ambijentu u kojem je snimljen čuveni film "Park iz doba jure". Nakon malo zezanja na plaži, zaputili su se na čuveni ranč Kualoa, gde ih je dočekao Bobijev saigrač i prijatelj Tobajas Heris. - Ko je njega uopšte zvao? - upitao je začuđeni Alipur, a Marjanović je odgovorio: - Pa ja! A sad, da potražimo te dinosauruse.

Ali umesto ogromnih praistorijskih životinja, naleteli su na krdo krava! Ipak, nešto kasnije, ugledali su gomilu velikih kostiju - "groblje" dinosaurusa. - Hej, Bobi, ispalo ti je ovo - zezao je Alipur Srbina noseći mu jedan ogroman pršljen.

A bilo je i priče o igrama, gde su se svi složili da je Marjanović jedan od najproduktvnijih igrača u istoriji. - Pa da, Majkl Džordan, Lebron, pa Boban - nasmejao se srpski as.

Kurir sport/foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track