DOBIO JE ŠANSU I ODMAH NAPRAVIO DAR-MAR! Dabl-dabl fantastičnog Bobana Marjanovića! Nezaustavljivi Bjelica zatrpao koš Atlante! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Srbi U NBA

DOBIO JE ŠANSU I ODMAH NAPRAVIO DAR-MAR! Dabl-dabl fantastičnog Bobana Marjanovića! Nezaustavljivi Bjelica zatrpao koš Atlante! (VIDEO)

Košarka -

Srpski centar Boban Marjanović imao je zapaženu ulogu na meču protiv Filadelfije.

Ni sjajna partija srpskog gorostasa nije pomogla Klipersima da zabeleže trijumf na gostovanju protiv Filadelfije (122:113).

Bobi je ponovo pokazao šta može kad dobije pravu šansu. Igrao je 25 minuta i zabeležio dabl-dabl. Meč je završio sa 15 poena, 11 skokova, tri blokade, jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić ove sezone retko dobija priliku. Na ovom meču je igrao samo pet minuta i uspeo je da upiše dve asistencije.

Najzalužniji za trijumf Filadelfije bio je Džoel Embid koji je meč završio sa 41 postignutim poenom.

Sakramento Kingsi su zabeležili još jedan trijumf, ubedljivo su savladali Atlantu 146:115, a Nemanja Bjelica je ponovo bio sjajan.

Za 23 minuta igre postigao je 19 poena (3/5 za tri poena) i dodao dva skoka, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Bogdan Bogdanović je i ovaj meč propusti jer se još uvek oporavlja od povrede kolena.

Najubeldjiviji je u pobedničkom timu bio Dearon Foks koji je zabeležio tripl - dabl sa 31 poenom, 10 skokova i 15 asistencija.

Denver je ostvario sedmi trijumf u sezoni. Ubedljivo su savladali Klivlend na gostovanju 110:91.

Trener Maloun je iskoristio priliku da odmori svoje najbolje igrače, pa tako Nikola Jokić nije proveo mnogo vremena na terenu. Za 22 minuta postigao je četiri poena, uz šest skokova, tri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Huančo Ernangomez koji je za 28 minuta postigao 23 poena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track