BJELICA BACIO U TRANS AMERIČKE KOMENTATORE! KAKVA OSVETA SRBINA: Trojkama s parkinga zatrpao koš Minesote i jasno im stavio do znanja šta su izgubili! (VIDEO)
Foto: AP

VEČE PUNO EMOCIJA

BJELICA BACIO U TRANS AMERIČKE KOMENTATORE! KAKVA OSVETA SRBINA: Trojkama s parkinga zatrpao koš Minesote i jasno im stavio do znanja šta su izgubili! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaš Sakramento Kingsa Nemanja Bjelica odigrao je sjajan meč protiv svog bivšeg kluba Minesote Timbervulvs.

Kingsi su slavili u krcatom "Golden centru" rezultatom 121:110.

Ovaj trijumf puno je značio srpskom košarkašu, koji nije krio emocije tokom meča. U Minesoti nije dobio šansu koju je zaslužio i očito je želeo da im jasno stavi do znanja šta su izgubili.

I baš je Nemanja prelomio ovaj meč. U finišu treće četvrtine uzeo je stvar u svoje ruke. Pri vođstvu Kingsa 80:77 Bjelica je ubacio jednu neverovatnu "trojku s parkinga", međutim, nije se tu zaustavio. Posle dobre odbrane, uzeo je loptu, pretrčao ceo teren sa njom, namestio se sa slične pozicije i.... eksplozija! Eksplozija na tribinama, eksplozija u komentatorskoj kabini, eksplozija emocija Nemanja Bjelice! Bilo je jasno koliko mu je značila ta trojka.

Bjelica je svom bivšem klubu ubacio 14 poena za 27 minuta igre. Imao je osam skokova, dve blokade, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Bogdan je bio na poštedi na ovom meču. Oporavio se od povrede kolena, ali je još uvek u ograničenom režimu igre.

Najefikasniji u ekipi Kingsa bio je Vili Koli-Stajn sa 25 poena. S druge strane, ubedljivo najefikasniji u timu Minesote bio je Karl-Entoni Tauns sa 39 poena i 19 skokova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track